Kryon nieuwsbrief – Er wordt innig van jullie gehouden

Kryon nieuwsbrief

30 oktober 2021
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Er wordt innig van jullie gehouden

Groeten Henk,

Wees niet verrast als de meest geavanceerde ontdekkingen die jullie zullen gaan doen en die deze planeet diepgaand zullen veranderen, niets te maken hebben met kunstmatige intelligentie of grote hoeveelheden van computergebruik.

Je zou kunnen zeggen dat het “teruggaan naar de basis’ is omdat enkele van de beste uitvindingen patronen van basisnatuurkunde zullen gebruiken die er altijd al waren maar waar jullie gewoon nog niet aan hebben gedacht

“Kryon, waar heb jij het over? Over het einde van de batterijen en het stroomnetwerk!

Laat mij het hebben over het magnetische energiewiel. Het kunnen twee of zelfs drie wielen zijn, maar er is een eenvoudig patroon, een reeks magneten die, als zij goed zijn geplaatst, een wiel kunnen laten draaien…..voor altijd!

Door gebruik te maken van de duw- en trekbeweging van kleine of grote magneten in een bepaalde samenstelling, kunnen jullie een wiel voor altijd laten draaien. Jullie zijn je ervan bewust, nietwaar,  dat magneten heel krachtig kunnen zijn. Zij duwen en trekken met grote kracht, zonder te rusten of hersteltijd, er geen neveneffecten zijn en dat zij geen brandstof nodig hebben. Dit is een groot geheim.

Waarom hebben jullie dit niet eerder gezien? Stel hen samen in een opstelling waardoor zij elkaar duwen en trekken en elk wiel dat jullie willen, kunnen laten draaien tot aan het einde der tijden. Alles wat jullie hoeven te doen is af en toe de lagers een spuitje olie geven. Hebben jullie daar weleens aan gedacht?

Lieve mensen, luister: Als jullie iets kunnen laten draaien, kunnen jullie dit verbinden met een elektrische generator. Elektriciteit in elke hoeveelheid ….altijd!

Ik wil dat jullie er eens over nadenken wat dit betekent. Geen batterijen, geen accu’s. “Kryon, waar heb jij het over? Je moet wel batterijen hebben!” Lieve mensen, dat is alweer zo ouderwets!

Stel je jouw favoriete apparaat(je) eens voor…..je telefoon bijvoorbeeld. Wat als daarin een klein, draaiend miniatuur, magnetisch motortje zit dat je toestel direct stroom levert….altijd!

Er zijn in de toekomst niet alleen geen batterijen en accu’s meer, maar ook helemaal geen opladen meer. Elk elektrisch apparaat dat jullie hebben, heeft zijn eigen ingebouwde, draaiende generator.

“Kryon, hoe groot kan dit wiel zijn?” Wel, laten wij even denken: Alles wat ik heb gezegd kan groter worden gemaakt. In plaats van een accu en batterijen in een elektrische auto is er ook een grotere, draaiende machine die altijd elektriciteit opwekt voor wat wij nu superopslagcapaciteit noemen. (Iets waarover wij het in het kort al eerder hebben gehad).

Jullie zullen altijd voldoende elektriciteit hebben om honderden en honderden kilometers te rijden zonder ooit te stoppen. En terwijl jullie slapen wordt de elektriciteit weer opgewekt. Dit stopt nooit!

“Kryon, ik begrijp nog steeds niet hoe dit alles de hele planeet gaat veranderen!”

Lieve mensen, ik heb het over individuele stroom voor elk gebouw dat op de planeet staat….zonder verbonden te zijn met een stroomnetwerk. GEEN KABELS EN DRADEN MEER, EN GEEN NETWERK MEER!

Geen enkel weerspatroon zal ooit meer een stad lamleggen of schade toebrengen omdat er geen elektriciteit is – omdat elektra van een kleine, buiten draaiende motor komt, die nooit stopt en altijd de benodigde stroom levert.

Magnetisme is het antwoord. Het is vrije, directe en mobiele elektriciteit voor iedereen!

En zo is het,

— Kryon van de Magnetische Dienst