Kryon nieuwsbrief: Er wordt innig van jullie gehouden

Kryon nieuwsbrief

20 november 2021
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Er wordt innig van jullie gehouden

Groeten Henk,

Kryon beantwoordt jullie vragen…

Vraag:Lieve Kryon, ik speel gitaar en wil heel graag een rock star worden. Hoewel er geen garantie is dat dit zal gebeuren, wil ik hier graag naartoe werken. Hopelijk zal hierdoor ook financiële zekerheid komen. Daarnaast is er een potentieel voor beroemdheid en adoratie door anderen en dat is ook heel aantrekkelijk. Nadat ik enkele Kryon-boeken heb gelezen, merk ik dat mij is verteld dat dit geen goede route is omdat die gevuld zou zijn met hebzucht en ego. Kan iemand strijder voor het Licht zijn en ook een verlangen hebben om beroemd te zijn? Is het goed om mijn verlangen en passie te volgen om een beroemde rock star te worden? Kunnen beroemdheid en veel geld wel in iemands contract staan?”

ANTWOORD: Beroemdheid op zichzelf is een ongepast doel want het is een attribuut dat niemand helpt, behalve degene die dit wenst, en het is een product van het menselijk ego. Toch is dit misschien niet wat er in jouw leven aan de hand is.

Je zou inderdaad naar de potenties in jouw leven kunnen kijken en beroemdheid zien. Maar dit zal dan het resultaat zijn van jouw talenten, de passie die jij voor je muziek hebt en het zal niet alleen maar het doel zijn, want Spirit kan beroemde mensen gebruiken. De valkuilen zijn talrijk, maar iemand die in balans is kan beroemdheid bereiken en accepteren met gratie en volwassenheid, en daardoor een nog groter musicus te worden.

Denk er eens aan wat een beroemde Lichtwerker rockstar zou kunnen doen!

Het Universum zou dit heerlijk vinden! Het is dus geen “nee, nee” zoals jij misschien wel denkt.
Als het met integriteit, ego-controle, en professionaliteit gebeurt, kan beroemdheid een reusachtige hulp zijn voor duizenden kijkers, luisteraars. Want degene die beroemd is kan een leven vol licht leiden en anderen iets laten zien waarvan zij nooit dachten dat het zou kunnen bestaan.

 Hoe behandelen beroemdheden anderen? Hoe gaan beroemdheden om met de media? Hoe gaat deze beroemdheid met geld om? Zie je?

Als je inderdaad steeds door het publiek wordt gevolgd, denk er dan aan wat jij hen zou kunnen laten zien als jij een gebalanceerd leven leidt.

Hier is een feit: Als zoiets kan gebeuren, zal de beroemdheid nog beroemder worden!   
Want de mensheid houdt van goed talent in combinatie met een ego dat in balans is. Zij zouden van je houden en meer willen weten over hoe jij dingen hebt gedaan….en dan heb jij de kans om het hen te vertellen.

— Kryon van de Magnetische Dienst