Kryon nieuwsbrief – Er wordt innig van jullie gehouden!

Kryon nieuwsbrief

27 november 2021

Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Er wordt innig van jullie gehouden!

Groeten Henk,

Doe met mij mee, lieve mensen, en visualiseer een enkele kamer die jullie hele leven zal vertegenwoordigen.

Alle leven wordt in deze kamer geleefd en hij vertegenwoordigt al je gedachten, realiteiten, training en ideeën. Als deze kamer lineair zou zijn, en dat is hij niet, zouden jullie de kamer regelmatig schoonmaken. Dingen stapelen zich op.

Terwijl jullie in die kamer wonen zijn er ook afval en dingen die jullie niet langer nodig hebben. Maar in een bewustzijn-kamer is er geen afvalbak. Lees even tussen de regels door: ER IS GEEN DELETEKNOP ZOALS OP EEN COMPUTER OF IN EEN LINEAIRE STUATIE WAARIN JULLIE GEWOON OP EEN KNOP DRUKKEN EN DE DINGEN WEGGAAN. In plaats daarvan blijven zij in de kamer.

Wat doen jullie met deze dingen? Wel, normaal gesproken schuiven jullie hen in een hoek, jullie onbewuste. (waar de dingen zich opstapelen en vaak gevaarlijk kunnen worden.

Wat te denken van dingen die jullie als kind werden verteld? Wat gebeurde er met deze dingen? Sommigen van jullie zouden zeggen: “Wel, dit waren kinderdingen want nu weet ik beter en kan ik zelf nadenken! Ik heb mij daar dus van losgemaakt.” Echt? Waar heb jij hen dan gelaten?

Als dit een lineaire kamer was zou je de deur openen en het afval naar buiten vegen! “Kryon, dat was allemaal toen, als opgroeiend kind en nu kan ik zelf denken!” Lieverds, dat denken jullie, maar met bewustzijn werkt het niet op die manier. Het blijft daar gewoon allemaal want er is geen deleteknop in jullie hersenen.

Een vader zegt: “Jij bent niet slim en het zal nergens toe leiden als jij je kamer niet opruimt, Jouw broers en zusters zijn slimmer dan jij!”

Als jullie dit nu horen, realiseren jullie je dan dat zij er nog steeds zijn?

“Jij bent niet het mooiste meisje van de buurt, weet je? Wie zal er in jou interesse hebben?” Als je dit als jong meisje hebt gehoord, realiseren jullie je dan dat dit er nog steeds is? Niet alleen is het er nog….maar deze dingen zijn meer dan woorden! Zij zijn een permanente emotionele afdruk in je geest,

Denk eens met mij mee. Er moet een systeem zijn waarin jullie dingen op hun juiste plaats kunnen plaatsen en herkennen wat betekenisvol is en wat niet – wat accuraat is en waar, en wat niet. Dat is er.

Hoeveel van jullie horen bij een politieke partij omdat jullie vader en moeder dit deden? Begrijpen jullie dat jullie kunnen denken dat deze ideeën van jezelf zijn en dat jullie toch al heel vroeg zijn “getraind” in je bewustzijn?

Hoeveel van wat jullie geloven dat waar is, komt van jullie absolute vrije keuze en hoeveel komt er door het feit dat jullie in een gezin woonden met jullie ouders, terwijl jullie opgroeiden? De meesten van jullie hebben geen herinnering aan het moment waarop jullie echt zelf beslisten. Wat is jullie zienswijze over God?

Alles is daar nog steeds…alles in een “autoriteits-stapel” omdat er in jullie hersenen geen deleteknop is. In de basis gezien hebben jullie dit gewoon in je opgenomen als “jullie waarheid!”

Wij hebben in onze channelings steeds weer gesproken over het “afpellen van de ui.” Dit is een metafoor voor het afpellen van de dingen die jullie hebben geleerd en die niet klopten maar wel stevig in jullie brein verankerd zijn door alles wat er omheen gebeurde.

Hebben jullie ooit weleens een groep volwassenen gezien die dingen deden en jullie voelden – omdat zij volwassen waren – dat de dingen die zij deden wel goed moesten zijn? Hebben jullie daardoor misschien wel ongezonde gewoonten ontwikkeld? Hebben jullie misschien zinnen of manieren van omgaan met anderen overgenomen door je ouders te bekijken? Realiseren jullie je dat deze dingen er nog steeds zijn?

Laten wij deze ui eens beschrijven. Hij is helder wit (zoals hij ook dient te zijn), maar de dingen die langzaamaan zichtbaar worden en die impact op jullie hebben, zijn niet echt van jullie bewustzijn en zijn donker gekleurd. De “ui van het leven” wordt dus vaak lelijk en soms zelfs zwart. Als jullie deze ui zouden kunnen pellen, laag voor laag, zouden jullie je misschien bewust worden van wie jullie werkelijk zijn in plaats van wat jullie is verteld.

Ik Ben Kryon en Ik Ben verliefd op de mensheid.

En zo is het.

— Kryon van de Magnetische Dienst