Kryon nieuwsbrief – Er zijn nu nieuwe gereedschappen en processen voor jullie beschikbaar

Kryon nieuwsbrief

19 februari 2022
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Er zijn nu nieuwe gereedschappen en processen voor jullie beschikbaar

Groeten  Henk,

Door het hele vorige jaar heen, en langer, hebben wij jullie instructies gegeven en hebben wij jullie geholpen om je naar een plaats te brengen waarvan ik hoop dat jullie daar vrijwillig met mij naartoe zijn gegaan. Het is een belofte van liefde, dat deze energie die jullie nu op deze planeet is gegeven, zelfs tijdens alles wat jullie nu ervaren, buitengewoon speciaal en bekrachtigend is.

Deze speciale energie wil tegen degenen die esoterisch gezind zijn vertellen dat hij anders, speciaal, is. Wij hebben de verschillen eerder uitgelegd aan degenen die helingswerk doen, die werken met energetische medicijnen en in het algemeen met esoterische processen.

Wij hebben jullie ook verteld dat de energie hier omhoog gaat. Het is bijna alsof er nu meer licht is waardoor jullie meer dingen kunnen doen. Er zijn jullie allen die helers op de planeet zijn, nieuwe gereedschappen gegeven, nieuwe processen.

Er zijn velen die meldingen gaan maken dat het proces dat zij jarenlang hebben gebruikt om mensen te helpen, zichzelf aan het verhogen is, bijna uit zichzelf, en zij dezelfde dingen doen en verbazingwekkende resultaten boeken.

Jaren geleden, toen deze energie begon, vertelden wij jullie dat jullie hier niet verder mee kwamen en dat jullie het hierdoor feitelijk minder goed deden. Toen gaven wij jullie de belofte dat jullie je konden gaan afstemmen op een nieuw station, bijna alsof de energie was verwisseld naar een nieuw radiostation en dat het oude station uit de lucht werd gehaald.

Dit is hoe velen van jullie je voelden. Dit is hoe het nu voelt voor velen op de planeet die zich zo goed voelden met de manier waarop de dingen waren en die nu zo heel anders zijn.

Dit zijn de mensen die wij willen bereiken om hen te laten zien dat jullie zelf, zonder enige hulp, dingen zijn die jullie kunnen doen. Het heeft ook te maken met bewustzijn, liefde, compassie, geloof en het toestaan van dingen.

Zullen jullie dingen kunnen doen die jullie niet eerder hebben gedaan, waarvan jullie misschien is verteld dat jullie hen niet konden doen? Zullen jullie dit toestaan in deze nieuwe energie?

En zo is het.

— Kryon van de Magnetische Dienst