Kryon nieuwsbrief – Gaia, een bewust Wezen, is hier om ons te steunen

Kryon nieuwsbrief

14 februari 2022
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gaia, een bewust Wezen, is hier om ons te steunen

Hallo Henk,

Iets waar wij echt veel plezier in hebben is het beantwoorden van vragen uit onze prachtige gemeenschap. Deze vraag kwam onlangs van velen van jullie en wij willen die nu graag beantwoorden.

“Trekt Gaia zich terug door onze behandeling van de Aarde?”

Het zou niet zo gek zijn om te denken dat Gaia zich terugtrekt door onze behandeling van de planeet omdat wij een vooroordeel hebben door onze lineaire manier van denken en door hetgeen ons is geleerd. Toch vertelt Kryon ons steeds weer als wij op die manier denken, hetzelfde: Onze planeet is ongelooflijk bewust, veel meer dan wij denken!”

Onze planeet heeft al miljoenen jaren overleefd voordat wij hier ooit kwamen. Als wij haar lucht vervuilen, het water vergiftigen of de oceaan bevuilen, doden wij onszelf.
Dit is wat Kryon zegt: “De planeet zal overleven. De planeet kan en zal overleven, ongeacht wat er met ons gebeurt. Het is moeilijk voor degenen die van de Aarde houden om te zien dat mensen haar zo slecht behandelen.

Monika en ik houden van de Aarde en geloven dat zij liefde voor ons voelt en wij geloven ook dat wij ook zorg dienen te dragen voor de Aarde.

Elke inheemse leraar die ik ooit heb gehoord leert ons over het feit dat Gaia bewust is. Laten wij nu even stoppen om dit woord te bekijken. Ik bedoel: bewust of in staat tot een zienswijze. Ja, dit is geen menselijke gedachte, en het is geen menselijke zienswijze. Zij heeft geen menselijk bewustzijn op de manier waarop wij over bewustzijn denken.

Gaia bestaat om ons te helpen, te voeden, zuurstof te geven, voor ons te zorgen met warmte, enzovoorts. Toch heeft Gaia geen bewustzijn zoals wij en zij heeft alleen liefde en compassie voor ons, op haar manier.

Kryon vertelt ons dat de planeet Aarde een bewuste vorm is die is geschapen om met ons samen te werken en een partner van ons te zijn.

Er is geen wraakzucht of straffen en enge betrokkenheid bij dit soort dingen. Voor ons zijn de bewuste zienswijzen van Gaia heel anders dan wat wij denken. Alles wat wij denken: is mensenwerk!!

Ik zou graag willen dat jullie bedenken dat dit mensenwerk ook iets is dat wij hebben betrokken bij de manier waarop wij in de Schepper geloven.

Zegeningen,

Lee Carroll