Kryon nieuwsbrief – Herschrijf de energie uit het verleden

Kryon nieuwsbrief

23 oktober 2022 / Door Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Herschrijf de energie uit het verleden

Groeten Henk,

Sommigen hebben gezegd: “Ik wil geen generatie wachten tot sommige van deze geëvolueerde ideeën in mijn bewustzijn beginnen te werken. Ik wil niet wachten tot ik herboren ben, misschien in een ander lichaam, om te beginnen de wijsheid uit het verleden halen. Ik wil niet wachten!”

Dus als jij een van degenen bent die hier nu is, ben je ver vooruit op de curve. U hoeft niet te wachten.

Je hoeft echt helemaal niet te wachten. Je moet beseffen (geloven) dat je dit nu kunt doen.

“Kan je dit doen?” Vraag: “Is het mogelijk voor een mens om de energie die ze zich herinneren uit duizend levens te herschrijven? Heeft de mensheid die kracht?” Het antwoord is ja, oh ja. Nu meer dan ooit tevoren.

Oh, dierbaren, in oude tijden hebben jullie aan de voeten gezeten van de goeroes die dit en meer konden doen. Ze hadden controle over dat wat zowel esoterisch als fysiek is.

Nu, ieder van jullie leert dat meesterschap en het veranderen van de Akasha daar deel van uitmaken. Geloof je dat je dat wat op de loer ligt in je Akasha, dat je op zoveel verschillende manieren prikt en port omdat een oude energie het heeft toegestaan, zou kunnen nemen en dat veranderen?

Het omvat de energie van de manieren waarop je stierf, de kinderen die je hebt verloren, de oorlogen waarin je bent omgekomen, de anderen die je hebt gedood en degenen die jou hebben vermoord. Je bent in al die omstandigheden geweest die zo dramatisch waren en nog veel meer. Er waren levens die zo afschuwelijk waren dat je nooit vreugde hebt ervaren.

“Hoe zit het met de goede dingen, Kryon?”

Nou, daar zitten ze ook in, lieverd. Er was feest, vreugde, schoonheid en liefde.

DIT is het onderwerp van dit bericht.

Je kunt veranderen wat je Akasha-energie je geeft in deze nieuwe tijden! Dat is “het verleden veranderen”.

En zo is het,

— Kryon van de Magnetische Dienst