Kryon nieuwsbrief – Het bereiken van de liefde, de compassie en de wijsheid in je ziel

Kryon nieuwsbrief

25 februari 2022
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Het bereiken van de liefde, de compassie en de wijsheid in je ziel

Groeten Henk,

Monica en ik beantwoorden graag de vragen die wij ontvangen van onze prachtige familie van lichtwerkers.

Deze vraag komt van Denise in Montreal. Zij vraagt: “Hoe kunnen wij de liefde bereiken die in onze zielen “slapende” is?

Laten wij even kijken naar wat Denise weet. Begrijp dat je ziel het pakhuis is voor een verbazingwekkende hoeveelheid persoonlijke liefde, compassie, wijsheid en levensenergie….terwijl jullie hier op de planeet zijn.

Dit is de stelling voor de “Cirkel van Twaalf”…dat jullie werkelijk toegang kunnen hebben tot wat er in jullie ziel is, met name tot al die compassie en liefde. Week na week gaan wij daar in feite naartoe om jullie te laten zien wat daar is en jullie de pracht van jezelf te laten zien en wat er verborgen kan zijn waar jullie nu mee kunnen werken.

Jullie ziel is niet apart van jullie! Dat is niet zo! Er is dus iets wat de liefde blokkeert. Zouden wij het niet heerlijk vinden om daar meer van te hebben? Ja. Wij zullen merken dat dit makkelijk gaat omdat het daar voor het grijpen ligt.

In feite zegt Kryon: “De hand is uitgestoken zodat jullie die kunnen pakken.” Dus wat houdt ons tegen om die te zien en aan te pakken en meer liefde te ontvangen? Het gaat om het loslaten van welke blokkade dan ook die jullie in de weg zit en waardoor jullie je niet waardig voelen, of een blokkade in jullie onderbewustzijn die jullie vertelt dat het moeilijk is om los te laten, ermee te werken of om het te hebben.

Deze beide gevallen betreffen 95% van allen die dit nu lezen. Denise, je bent niet alleen, dit geldt voor ons allemaal. Onze culturen leren ons om te geloven dat wij onwaardig zijn. Jullie zijn je hiervan bewust. Zelfs al zeggen jullie je hiervan bewust te zijn, en houden vol dat jullie het zijn, vertelt jullie onderbewustzijn jullie nog steeds dat wat jullie je hele leven werd verteld.

Hoe kunnen wij het verhaal dat jullie je hele leven werd verteld, veranderen? Veel van onze wekelijkse gasten doen precies dat en vertellen ons wat wij kunnen doen om dit verhaal te veranderen zodat wij die liefde kunnen vinden.

En hier komen de affirmaties op de proppen…. Begin met het hardop zeggen van affirmaties die je waarde bevestigen om je te helpen het gevoel van onwaardigheid kwijt te raken. Dan gaan jullie de liefde claimen die van jullie is. Maar er is veel meer dan alleen maar het zeggen van dingen.

Het is een proces dat door je onderbewuste wordt gehoord, en hoe vaker jullie dit doen, hoe vaker jullie onderbewuste het hoort. Affirmaties zijn dus een onderdeel van het aanvaarden van meer liefde in je leven. En zij komen niet van Spirit, zij komen van jullie eigen geest die nu tegen je eigen lichaam spreekt.

Vele lichtwerkers en helers hebben ons gezegd: “De onderbewuste geest controleert wie wij zijn.” Dat komt direct van verschillende van hen, maar toch kunnen wij herschrijven wat ons is verteld door het onderbewustzijn langzaamaan een ander verhaal te geven – als vervanging.

Jullie worden nu dus uitgedaagd om de juiste affirmaties te vinden en ook de intentie om je eigen lichaam te veranderen over hoe het voelt en te veranderen wat het onderbewustzijn over je voelt.

Onthoud dat deze liefde zo gepakt kan worden door jullie. Jullie hoeven de deur niet te zoeken, die staat al open! Jullie hoeven alleen het verhaal in je geest te veranderen dat zegt dat jullie het wel of niet verdienen.

Ik hoop dat dit jullie en Denise helpt om al die heerlijke liefde die jullie verdienen, te vinden

Zegeningen,

— Kryon van de Magnetische Dienst