Kryon nieuwsbrief: Het bewustzijn van spiritueel multitasken

Kryon nieuwsbrief

18 september 2021
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Het bewustzijn van spiritueel multitasken

Hallo Henk,

Wij hebben een prachtige gemeenschap van lichtwerkers, en de energie van het verbinden met de energie van elk van jullie zielen is tastbaar. Wij zijn opgewonden en dankbaar omdat jullie een deel zijn van onze Kryon Zielenfamilie.

Wij hebben een nieuwe vraag die kwam van Anna in Berlijn. Zij zegt: “Kryon heeft gezegd dat wij moeten leven met een voet in het fysieke gebied en met de andere voet achter de sluier.…in het gebied achter de mist. Maar op deze manier ben je nog steeds gescheiden.”

Anna vraagt: “Hoe kan je in waarheid beide gebieden combineren in plaats van tussen hen heen en weer te gaan? Hoe kunnen wij in beide gebieden tegelijk zijn?”

Wel, dit is de crux van de test. Daarom zijn wij hier. Het antwoord van een moeder aan de telefoon. Help de kinderen hun eigen broek op te houden. “Ga door, en blijf in het vervolg van de kachel af”, en dat soort dingen. Dit wordt multi-tasken genoemd. Jullie hebben daar geen enkele moeite mee, vooral moeders die dit de hele dag moeten doen.

Mensen op het werk moeten ook steeds multitasken en soms wel drie of vier dingen tegelijk. Wij doen dit allemaal. Wij kunnen het allemaal. Dit is niet ongebruikelijk voor een mens. Zo is het gewoon. Jullie kunnen een voet in de spirituele wereld hebben en de andere in de praktische wereld. Wij kunnen dit gemakkelijk multitasken.

Ik heb dit ook moeten leren. In feite was een van de dingen die Kryon mij vroeg dat ik er zeker van moest zijn dat dit gebeurde in plaats van dingen te scheiden. “Goed, ik ga hier naartoe om te channelen en dan ga ik daar naartoe om iets anders te doen.” Het wordt een versmelting van bewustzijn genoemd.

Wij brengen alles wat wij over onze spirituele zelven leren, alles wat wij leren, in onze praktische levens. Dit is geen lineaire puzzel waarbij je hier iets moet doen en daar iets moet doen.

Alles wat wij doen tijdens de Cirkel van Twaalf, als wij de Brug overgaan van de ene plaats naar de andere, is heel anders, het is het gaan van het bekende naar het onbekende.

Kryon zegt: “Alles wat wij doen is een repetitie voor een dag waarop er geen brug is!”

Dus is dit echt het antwoord op deze vraag, Anna. Jullie voegen hen samen. Zij worden niet geacht gescheiden te zijn hoewel zij wel gescheiden lijken te zijn.

Zegeningen.

— Kryon van de Magnetische Dienst