Kryon nieuwsbrief – Het is tijd voor jullie volgende Grote Ding

Kryon nieuwsbrief

3 juni 2022
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Het is tijd voor jullie volgende Grote Ding

Groeten Henk,

Laten wij het over timing hebben. Zijn jullie je ervan bewust dat nu jullie dit lezen, de timing perfect is? Als jullie deze woorden lezen en iets voelen dat zegt: “Dat is perfect. Hier wil ik meer van lezen” dan is dit perfect! Dat is de energie die wordt gepresenteerd.

Mijn woorden zijn niet alleen maar mijn woorden. Zij dragen iets anders, uitnodiging, compassie, herkenning, liefde.

Er is een energie die nu wordt overgebracht in het Veld die blijft en blijft zodat, hoelang het ook duurt voordat iemand deze gechannelde boodschap leest, zij dit evengoed kunnen voelen.

Maar nu wil ik jullie vertellen over de timing van de plaats waar jullie in deze wereld leven, waarin jullie met datums werken en de dag in tijd indelen en waarin jullie in deze tijden zijn geboren, de tijden die wij de “Opwaardering” noemen.

De Opwaardering begon in 2012, op 21 december, en er zijn mensen die zeggen, “Wel. Dat was het moment waarop het begon!” Maar feitelijk is dat niet het moment waarop het begon. Het begon 18 jaar daarvoor en het zal ook 18 jaar daarna duren.

Wat ik zeg is dat jullie middenin de Opwaardering zitten. Dit speciale venster van 36 jaar heeft energie in zich die anders is dan ooit op de planeet is geweest. Kijk eens om je heen. Jullie zullen vreemde dingen zien in jullie nieuws.

Het antwoord is JA, niet gesteund door het bewustzijn van de planeet, gebeuren er dingen. Deze Opwaardering zorgt, zoals wij jullie vaak hebben verteld, voor het verhogen van het Licht op deze Aarde.

Het is metaforisch. Het betekent niet verlichting. Het betekent een hoger bewustzijn.

Daardoor begint het bewustzijn dat hier altijd is geweest, en dat een donker bewustzijn was, een bewustzijn van oorlog, langzaamaan te vervagen….oude energie op deze planeet, of het nu in regeringen of in het leiderschap is of in individuen, het maakt niet uit. Het zal om zich heen slaan en schreeuwen omdat allerlei dingen zich zullen voordoen.

Corruptie zal gezien worden. Ongepaste dingen zullen gezien worden en men zal er mee om moeten gaan. Dingen die er altijd zijn geweest zullen gaan veranderen. Vooroordeel en onverdraagzaamheid zullen hardop klinken en moeten veranderen. Duisternis, donkere energie die altijd vooraan heeft gestaan en daar ook trots op was en waar men gewoon voor uitkwam, zal zich moeten verstoppen.

Lieve mensen, het licht is aan het winnen en jullie kunnen dit zien aan de reactie van de mensheid.

In dit venster van 36 jaar, hebben jullie al vorderingen gemaakt. Jullie doen dit ook nu, maar er zijn meer mogelijkheden tussen nu en het einde van dit raam dat opmerkelijke veranderingen en uitvindingen toestaat om te gebeuren.

Dit is de tijd voor uitvindingen, lieve mensen. Dit is de tijd voor schoonmaak, lieve mensen. Dit is de tijd om te bereiken wat jullie willen, niet alleen als individuen maar ook in landen en wereldwijd.

Jullie relaties met elkaar en wat jullie denken dat passend is en die er in het verleden niet waren, worden nu ter discussie gesteld. De kerk zelf, de grote kerk, staat ook ter discussie.

Jullie zullen zien dat het heel, heel anders is. Daar hebben wij het over. Wij moedigen jullie aan om in actie te komen met de dingen die jullie nu intuïtief voelen en waar jullie nu mee bezig zijn.

Individueel hebben heel veel van jullie projecten waaraan jullie al heel lang niet aan hebben gedacht die jullie nu misschien weer oppakken, of die jullie hebben geprobeerd en niet werkten.

Daar hebben wij het over. De energie is nu anders dan twee jaar geleden. De tijd is veelbelovend voor de dingen waaraan jullie denken.

Er is geen betere tijd dan deze, met name voor de Oude Ziel die dit nu hoort of leest en die zich bewust is van hetgeen ik zojuist vertelde, en het is in hun belang omdat ik rechtstreeks tegen hen spreek.

Er is hier zoveel, lieve mensen, zoveel voor jullie.

Ik Ben Kryon en ik ben verliefd op jullie allemaal.

Het Licht is aan het winnen! Let maar op!

En zo is het.

— Kryon van de Magnetische Dienst