Kryon nieuwsbrief: Het sturen van “perfecte oplossingen” naar je toekomst!

Kryon nieuwsbrief

27 juli 2021
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Het sturen van “perfecte oplossingen” naar je toekomst!

Groeten, Henk,

Hebben jullie er ooit aan gedacht om specifieke welwillendheid voor speciale dingen naar je toekomst te sturen?

Laten wij zeggen dat er iemand in je leven komt en waarvan jullie daar in het verleden nieuwsgierig naar waren en gezegd zouden hebben: “Wel ik hoop dat dit allemaal goed gaat als ik zover ben.” Dan gaan jullie samen met een paar vrienden en vriendinnen bidden voor deze situatie.

Dit lijkt allemaal goed en wel, maar waarom geen energie scheppen op een manier waarop jullie dit nooit hebben gedaan, voor deze nieuwe situatie die jullie nooit eerder hadden?

Wat denken jullie hiervan? Stuur vooruit onbekende, perfecte oplossingen naar dat spoor….omdat jullie nu in staat zijn om dit te doen. De oplossing die jullie op voorhand gaan scheppen is perfect, maar voor jullie onbekend.

Dit gaat dus niet over hopen op synchroniciteit of tegen jezelf zeggen: “Ik zie mijzelf als genezen” of iets van die dingen die jullie zo goed hebben geleerd. In plaats daarvan sturen jullie de heling nu vooruit zodat jullie weten dat het daar al is als jullie daar aankomen! Er is geen twijfel dat het daar is!

Het gaat niet om “als” en het gaat niet over synchroniciteit en het gaat niet over hoop. Het gaat over het vooruit sturen daarvan en het belopen van dat spoor en aankomen op de plaats die jullie hebben geschapen. Onthoud dat het jullie spoor is en dat jullie daar eerder zijn geweest!

Dit is anders. Het is een nieuw paradigma en het is iets dat zeer moeilijk te beschrijven is voor degenen die lineaire levens leiden. Je zou kunnen zeggen: “Wel, Kryon. Ik doe dit feitelijk al een zeer lange tijd. Ik bid altijd voor mijzelf in de toekomst.”

Prachtig, maar hebben jullie dan echt begrepen hoe het werkt? Het begrijpen van de manier waarop dit werkt helpt jullie te begrijpen om de realiteit hiervan in te zien.

De nieuwe realiteit is deze: Jullie gebruiken de energie van je ziel en alles wat jullie begrijpen is dat er bekend terrein voor jullie ligt.

Jullie gaan je eigen levenskracht, jullie zielsenergie, nemen en alles wat jullie zijn, je welwillendheid, je liefde, je compassie en bewustzijn, en jullie gaan die vooruit plaatsen op een comfortabele plaats waar jullie eerder zijn geweest….jullie toekomst!

Er is hier iemand die dit moet weten. Het is iemand die niet begrijpt dat haar heling gestart kan worden op haar “trein van realiteit” op een manier waarop zij nooit eerder heeft gedacht.  

Laten wij nu in samenhang gaan met de hele groep en projecteer dit samen met mij: Iedereen in dit publiek die moeilijkheden heeft met bewustzijn, met rouw, gezondheid of angst, kan geholpen worden.

Ik wil dat jullie je visualisatie scheppen van deze individuen zonder hun naam te noemen. Zie hen in je geest als totaal en compleet genezen. Zie hen terwijl zij zichzelf projecteren naar hun eigen toekomst en dat zij absoluut weten dat zij naar hun oplossingen toegaan.

Degenen die jullie visualiseren zijn voor dit doel bij jullie, want nu zeggen velen van hen: “Dit is waarvoor ik ben gekomen. Dit is wat ik wilde. Ik heb oude zielen die samenwerken en die samen met mij iets doen waarvan ik niet eens wist dat dit kon!”

Dit is anders dan een heling vandaag. Dit gaat over het plannen van een heling in de toekomst omdat die daar al is!
Jullie hebben zojuist een genezen persoon op dit spoor gezet!

En zo is het,

— Kryon van de Magnetische Dienst