Kryon nieuwsbrief: Hoe de visualisatie van de Brug en de Mist te gebruiken

Kryon nieuwsbrief

5 juni 2021
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Hoe de visualisatie van de Brug en de Mist te gebruiken

Hallo Henk,

Ik houd van onze “Cirkel van Twaalf”-groep die elke woensdag samenkomt en ik houd van alle anderen die de energie voelen in alle herhalingen.

Deze vraag komt van Savannah uit Denemarken. Zij vraagt: “Is het goed om de meditatie van Kryon en de visualisatie van de brug en de mist te gebruiken tijdens onze begeleide meditatiegroepen?”

Wat een prachtige vraag. Zij wil meditatiegroepen houden met de brug en de mist van Kryon.

Ik vind het interessant dat zoveel mensen het belangrijk vinden wat Kryon vertelt en van de processen die Kryon aanhaalt en dat zij dan de vraag stellen: “Is het goed als ik dit ook doe of is het goed dat mijn groep dit doet of dat het op andere plaatsen gebeurt?”

Laat mij jou vertellen dat dit hele idee van de brug en de mist, deze visualisatie, niet een feitelijke 3D-visualisatie is; het is iets dat Kryon ons heeft gegeven.

Het is niet alleen goed om dit waar en met wie dan ook te gebruiken, maar jullie kunnen het ook veranderen!

Steeds als jullie deze metafoor, het oversteken van de brug, gebruiken, gaan van het bekende naar het onbekende, kunnen jullie hier elk scenario op toepassen wat jullie willen.

Het kan er zelfs voor zorgen dat een groep de situatie nog beter kan begrijpen….een andere metafoor over hetzelfde ding. Jullie kunnen niet alleen die van Kryon maar ook die van jezelf overal waar jullie maar willen, gebruiken.

Wij rekenen hierop. Dank je wel, Savannah, voor deze vraag, omdat mensen heel betrokken zijn en de processen eren….speciaal wat zij van Kryon horen!

Zegeningen,