Kryon nieuwsbrief – In je positieve energie stappen met nieuwe gereedschappen

Kryon nieuwsbrief

8 april 2022
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

In je positieve energie stappen met nieuwe gereedschappen

Groeten Henk,

Er zijn heel veel dingen die anders zijn, er is zoveel te leren, misschien leren wij nu ook wel.

De energie waarover wij nu spreken is de energie vanaf 2012 en het is een energie die door zeer velen op deze planeet is voorspeld.

Toen ik hier kwam, lieve mensen, vertelde ik jullie in 1989 dat er iets zou komen en dat het niet de derde wereldoorlog zou zijn. Dat er iets zou komen en dat het niet het Armageddon zou zijn dat jullie allemaal verwachtten omdat de Schrift zei dat dit zou gaan gebeuren.

In plaats daarvan kregen jullie iets dat niemand had voorspeld. Misschien een nieuwe energie, maar die is wel anders. Dit zou jullie moeten vertellen dat dat er vele dingen zijn veranderd en dat er in die verandering positieve dingen zijn.

Misschien zien jullie al die veranderingen nog niet. Sommigen van jullie realiseren je dat als jullie hier doorheen gaan, deze keer de dingen die jullie worden gepresenteerd, positief zijn.

Sommigen van jullie gaan voelen dat jullie nieuwe gereedschappen hebben en dat er dingen zijn die de lichtwerker kan doen waar jullie in een oude energie niet toe in staat waren.

Ik sprak een tijdje geleden enkele helers die nieuwe dingen beginnen te ervaren. Zij gaan dingen zien, met name in hun processen en in hun werk. Hun procedures en energiewerk veranderen op manieren die zij niet hadden verwacht.

Lichtwerkers zien meer resultaten, zij zien mensen die niet alleen zijn geheeld, maar zij zien mensen die helers worden….gewoonweg omdat zij zelf zijn geheeld!

Er is iets dat anders is!

Er zijn mensen die readings geven, zou je kunnen zeggen, die energie voelen in jullie lichamen.

Van een van onze gasten, als je haar zou willen interviewen, weet ik zeker dat zij de dingen beter ziet dan ooit tevoren. Je zou kunnen zeggen dat zij tot zichzelf is gekomen!

Dat is wat wij leren.

En zo is het.

— Kryon van de Magnetische Dienst