Kryon nieuwsbrief – Je bent een geweldige schepper van gezondheid

Kryon nieuwsbrief

Je bent een geweldige schepper van gezondheid

Vertaald uit het Engels door Henk Steur
9 november 2022

Groetjes Henk,

Er zijn dingen die dit lichaam van jou doet, die alleen met bewustzijn te maken hebben, niets anders. In de afgelopen twintig jaar is er een openbaring van bewijs geweest. Bewustzijn is energie. Het kan de natuurkunde veranderen.

In het verleden was bewustzijn iets esoterisch, niet goed definieerbaar, en het hoorde niet thuis in de natuurkunde. Nu wel.

Er is nu een langzaam besef dat bewustzijn absoluut als energie moet worden beschouwd.

Als bewustzijn energie is, dan moeten er, net als alle andere fysieke energieën, regels of axioma’s zijn. Het wordt voorspellende wetenschap. Als je dat begint uit te zoeken, en je begrijpt wat die zijn, heb je een aantal diepgaande antwoorden op enkele van de grootste mysteries van gezondheid: Iemand neemt een pil met een suikerlaagje, en ze krijgen te horen dat de pil een remedie zal creëren – en dan doet het dat! Wat is het proces? Hoe is dat mogelijk?

Het antwoord is de energie en de fysica van bewustzijn in combinatie met iets dat spiegelneuronen wordt genoemd: wat het lichaam ziet en verwacht, creëert het vaak vanzelf.

Misschien zie je iemand anders een maaltijd eten en begin je te kwijlen. Dat is bewustzijn boven chemie, lieve mensen.

Wat als je je lichaam kon overtuigen dat het aan het genezen is?

Spiegelneuronen kunnen het verschil niet zien tussen wat je gelooft of wat er chemisch gebeurt. Daarom instrueert het bewustzijn het lichaam om zichzelf te genezen, en dat doet het ook!

Nu begrijp je hoe spontane genezing kan werken. Dit wordt een nieuw genezingsproces. Het zal de beste zijn die ooit heeft bestaan ​​– de energie van bewustzijn gebruiken op nieuwe, meetbare, wetenschappelijke manieren. Geen kunstmatige intelligentie – geen super hi-tech vooruitgang.

In plaats daarvan wordt dit de openbaring van wat jullie, als mensen, altijd hebben gehad. Kracht!

En zo is het,

— Kryon van Magnetische Dienst