Kryon nieuwsbrief – Je bent zeer geliefd

Kryon nieuwsbrief

17 september 2022
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Je bent zeer geliefd

Groetjes Henk,

Kryon beantwoordt je vragen…

VRAAG: “Beste Kryon, Je zei dat ET’s ons bezoeken om te leren van en te proberen dat stukje Goddelijkheid te dupliceren dat ze niet hebben. Je zei dat net zoals ik er zeker van ben dat ik een deel van het Goddelijke ben, veel van deze ET’s net zo zeker zijn dat ze GEEN deel uitmaken van het Goddelijke. Als onze ervaring de dualiteit inhoudt van Goddelijk zijn en het niet weten, wat is dat van hen dan? Hoe is het om te weten dat je geen deel uitmaakt van het Goddelijke? Hoe ziet hun leven eruit “Kennen ze vreugde en liefde? Hebben ze intuïtie?”

ANTWOORDEN:

Humaniseer ze niet! Het is tijd om je perspectief te veranderen.

Als je blind was en een ras tegenkwam van zienden, zou je niet weten wat je miste. Je zou alleen weten dat de anderen de kracht hadden om te voelen wat er in het donker was. Je zou je niet kunnen verhouden tot het begrip zicht.

Dus je veronderstelling dat ze weten dat ze zonder goddelijkheid zijn, is onjuist. Het enige wat ze zien is jouw kracht, en ze zullen er alles aan doen om die te krijgen. Ze hebben geen idee waar die vandaan komt, of dat het iets met goddelijkheid te maken heeft. Ze hebben geen idee van goddelijkheid en als je het hun zou kunnen uitleggen, zouden ze het nog steeds niet begrijpen.

Veel rassen in het heelal zijn gewoon biologisch voor het evenwicht van iedereen. En velen van deze hebben geen Zielen (zoals jullie ze noemen), geen Goddelijk plan en geen plaats in de keuze van “donker en licht” evenwicht. Mensen hebben al deze dingen wel.

Sommigen van jullie zullen zeggen dat dit niet eerlijk is, of begrijpen misschien niet hoe intelligentie en intellect kunnen bestaan ​​zonder God. Het kan. Dat doet het, en als het je ziet, is het vol ontzag voor wat je kunt doen (dingen die je niet eens bij jezelf ziet!)

Sommige van deze wezens hebben technologie die hoger is dan die van jullie, omdat ze veel ouder zijn. Hebben ze vreugde? Ja. Jouw hond ook, toch? Maar het is niet de “vreugde van God”.

Hebben ze intuïtie? Nee. Maar ze hebben intelligentie en logica, net als insecten. Ze zijn NIET zoals jij. En ze zijn gevaarlijk als je ze gewoon in je leven toelaat. Maar ze zullen geen kans hebben om je pijn te doen als je ze met je mentale kracht weerstaat.

Lieverds, het is tijd om jullie beperkte perceptie van het Universum te veranderen. Moet alles zijn zoals jij? Zorg voor een enorme verscheidenheid aan leven. Kijk naar wat de Aarde heeft. Is al het leven op aarde hetzelfde?

Plaatst u op het knaagdier dezelfde attributen als de mens? Hoe zit het met de leeuw of de vis? NEE. Elk heeft een ander doel op de planeet, en je eet zelfs wat voor het levensonderhoud van je leven! Zie het universum op dezelfde manier. Het wemelt van het leven en er is variatie die je verbeelding te boven gaat.

Niet alle mensachtigen hebben intellect, intuïtie of liefde. Ze zijn erg ver van jullie verwijderd, zodat je er geen interactie mee hoeft te hebben; zodat jullie je in plaats daarvan kunnen concentreren op de ‘zaken die voor jullie liggen’.

En zo is het,