Kryon nieuwsbrief – Je Bent zeer geliefd!

Kryon nieuwsbrief

10 september 2022
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Je Bent zeer geliefd! 

Groetjes Henk,

Wat weet jij over liefde en mededogen dat je al vele jaren esoterisch wordt verteld?

Liefde en mededogen leven in het Veld, en het kan over lange afstanden over de hele wereld worden overgedragen. Je kunt heel veel van iemand houden en je voorstellen dat ze het ontvangen en dat zullen ze ook. Dat is esoterie op zijn best.

We hebben je verteld over dingen in het verleden die in het zicht verborgen waren. We hebben je enkele eigenschappen van je ziel gegeven. Maar geen van hen, niets wat ik je ooit heb verteld, is zo krachtig als deze.

Laten we het even hebben over je DNA. Het DNA dat je hebt is enorm. Je hebt geen idee, tenzij je het bestudeert. Er zijn miljarden stukjes en het is meer dan alleen de blauwdruk van het lichaam. Dat DNA van jou in zijn enorme omvang, draagt ​​kenmerken van je vorige leven.

Deze dingen zitten bijvoorbeeld niet allemaal in je hersenen, zoals je misschien dacht. Dus als je DNA -attributen van je vorige leven draagt, wat zou het dan nog meer kunnen dragen? Het draagt ​​je afstamming. Het draagt ​​dat wat de markering is die aangeeft hoe vaak je op Aarde bent geweest.

Het DNA dat je hebt, het multidimensionale deel, is het grootste deel.

Er is een aantal dingen in de biologie waarvan je zou zeggen dat ze cascade-effecten hebben; dat wanneer het ene ding gebeurt, het een ander en nog een triggert. Het lichaam is in balans en wil in balans blijven.

Deze trapsgewijze effecten zijn vaak negatieve dingen die je hoort, en ze hebben te maken met een slechte gezondheid. Degene waarover ik je ga vertellen is een trapsgewijze effect dat het meest positieve effect is dat je ooit hebt gehoord, en het begint direct in je DNA.

Je zou kunnen zeggen dat je receptoren in je DNA hebt voor liefde, zowel voor ontvangen als voor doorgeven. De mens is een prachtige zender van mededogen en liefde omdat de multidimensionale antenne die jullie hebben, dierbaren, magnifiek is.

Als je het allemaal op een rijtje hebt en weet dat het werkt en hoe je moet ontvangen en verzenden, gebeurt er iets. Ik zal het je vertellen.

Wanneer je die liefde van Spirit begint te ontvangen, ontspan je dan en begrijp je dat je deel uitmaakt van de hele Schepping. Je ontspant met de ongelooflijke liefde die in je stroomt, en je neemt je zelfbewustzijn en zet het uit de weg (ongeacht wat je is verteld), en het begint binnen te stromen door de grootste bron die er ooit was; het stelt je in staat om het vervolgens naar voren te gieten, om te beginnen met het verzenden ervan.

Wanneer die twee dingen gebeuren, de ontvangst en de overdracht van deze kracht genaamd liefde…niet de emotie, maar de essentie van de Schepper. Wanneer dat door je heen begint te gaan, is er een trapsgewijze effect dat in je DNA wordt geactiveerd, en laat me je vertellen wat het doet.

Het begint je te genezen. Alles waar je om hebt gevraagd; de problemen, de angst, de biologische problemen, het begint allemaal op zijn plaats te vallen.

Wat als ik je zou vertellen dat dit trapsgewijze probleem gezondheid en balans wordt genoemd? Als je nu op deze planeet gezondheid en balans wilt, begin dan liefde te zenden en liefde te ontvangen. Gezondheid en balans is wat er gebeurt. Het is de katalysator voor alles wat je hebt gevraagd.

En zo is het,

— Kryon van de Magnetische Dienst