Kryon nieuwsbrief – Je hebt controle over je leven, goddelijkheid en vreugde

Kryon nieuwsbrief

26 augustus 2022
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Je hebt controle over je leven, goddelijkheid en vreugde

Groetjes Henk,

Het is moeilijk voor mij om je uit te leggen wat het is om van een mens te houden vanaf de andere kant van de sluier. We zien jullie niet in jullie vel, Dierbaren. We hebben al eerder gezegd dat we je volledig zien als een magnifieke Ziel. We zien je hele leven.

We zien de doeleinden waarvoor u bent gekomen, waar u doorheen gaat, uw verzoeken en uw worstelingen. Veel van de strijd die we zien is te wijten aan iets dat jullie hebben gecreëerd, de sluier.

Sommigen hebben gezegd: “Als er geen sluier was, zouden we beter af zijn. We zouden dingen zien en we zouden onze goddelijkheid begrijpen.”

Er zijn sommigen van jullie die de sluier zouden willen nemen en het in zo’n mate op je willen plakken dat je geen scheiding voelt.

Er zijn er die dat hebben gedaan, en dat heet meesterschap. Er is echt geen sluier voor hen, en ze verdwijnen niet in een flits of gaan de lucht of de hemel in.

Ze worden gewoon menselijke wezens waar je graag bij zou willen zijn, omdat ze liefdevol en medelevend zijn. Je zou ze zelfs een nieuwe superziel kunnen noemen.

Zij zouden degene zijn die de weg wijzen en de liefde van de Geest en de liefde van God voor alles wat het is echt begrijpen zonder de doctrines of regels die je gewend bent te volgen. Iemand die voor je zou staan ​​en je zou uitnodigen om bij hen te komen en bij hen te zijn waar ze naar je zullen luisteren terwijl je je problemen voor hen uitstort. Ze zullen de hele tijd dat je praat van je houden.

Dit is de soort mensen die je zult ontmoeten en deel uitmaken van je samenleving.

Het is gegarandeerd omdat, lieve mensen, dit al eerder is gebeurd. Het is niet de eerste keer dat ik dit zie. Dit is waarom ik op aarde ben. Dit is waarom ik in 1989 kwam toen we deze planeet in een richting naar het licht konden zien bewegen, en we vierden het.

We zagen het potentieel van wat komen ging.

Gezegend zijn degenen die nu op deze planeet zijn, vooral degenen die begrijpen dat ze zo’n controle hebben over hun eigen leven, goddelijkheid en vreugdefactor. Mogen ze de duisternis infiltreren zodat de duisternis zal verdwijnen, en er een versnelling van liefde op de planeet zal zijn.

Ik Ben Kryon en Ik Ben verliefd op de mensheid.

En zo is het.