Kryon nieuwsbrief – Je hebt een bubbel van licht

Kryon nieuwsbrief

17 juni 2022
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Je hebt een bubbel van licht

Groetjes Henk,

Ik ga je geen esoterisch model geven, maar een solide metafoor die je niet zult vergeten. Je hebt een bubbel van beschermend licht om je heen.

Hoe hoger de gedachten die je kunt denken, hoe meer je denkt bewust te zijn, hoe meer je beweert de liefde van de Schepper te begrijpen en het jezelf op te leggen en in je leven in praktijk brengt, hoe sterker die luchtbel wordt.

Ik wil dat je dat ziet als een bel van licht, en terwijl je van de ene naar de andere plek loopt, stuiteren donkere en duistere dingen af op die bel. Heb je dat begrepen?

Dit is een metafoor, maar het is de beste die ik heb. Terwijl je doorgaat, is je bewustzijnsbubbel er, waar je ook bent of wat je ook doet, lichtwerker, die dwars door de duisternis snijdt en de duisternis niet binnenlaat – vooral als je mededogen en de liefde van de Schepper uitoefent.

Het is bijna alsof je veel van die goddelijkheid aanneemt en absorbeert die je bij je geboorte werd gegeven en die je nu langzaamaan begint te zien.

Kun je het niet voelen?

Ik wil graag dat je begrijpt dat dit een vorm van bescherming is. Is het niet interessant dat er bescherming voor jou is over de manier waarop je denkt? Het komt niet uit een andere bron. Plotseling bewaken de engelen, de gidsen, je niet (meer).

Het is van jouzelf gekomen. Vreemd om te denken dat het op deze manier werkt, maar dat is altijd zo geweest en zal ook altijd zo blijven.

Een van de vragen van vandaag is: kunnen kwaadaardige entiteiten, zowel esoterische als fysieke, zich aan mij hechten? Moet ik voorzichtig zijn met waar ik naartoe ga, wat ik zeg, of al deze dingen?

Ik zal jullie zeggen, Dierbaren, dat de kwade entiteiten die jullie mogelijk zouden kunnen zien aankomen, de andere kant op zullen rennen.

Je hebt een bubbel van licht en ze willen er niets mee te maken hebben. Ik wil dat je iets onthoudt. Dit is een geweldige metafoor. Duisternis wordt gedefinieerd als de afwezigheid van licht.

De duisternis wil geen deel van jou. Duistere entiteiten willen geen enkel deel van jou omdat ze je goddelijkheid kunnen zien aankomen. Waar je ook loopt, ze gaan weg.

Mijn partner heeft dit voorbeeld keer op keer gehad. De eerste keer dat hij dit presenteerde bij de Verenigde Naties in New York City, kreeg hij te horen dat hij door duisternis zou worden aangevallen als hij zou gaan.

Hij ging, en wat hij ontdekte toen hij daar aankwam, was het mooiste, wonderbaarlijkste licht en de steun die hij ooit had gehad. Hij ging in angst weg omdat hij nog nooit naar New York was gegaan. Hij was nog nooit bij de Verenigde Naties geweest. Hij wist niet wat hij kon verwachten, en overal waar hij liep, werd hij ontvangen en geliefd.

Toen begreep en wist hij dat geen van de waarzeggers, wat voor soort kleding ze ook droegen of wat voor ervaring ze ook zeiden te hebben, gelijk had toen ze een onheilsboodschap afgaven.

Hij is beschermd door zijn eigen licht en dat is sindsdien zo geweest. Dus zijn jullie dit ook, dierbaren.

Dit is het principe van licht en donker, dierbaren. Ik wil dat jullie dit begrijpen en het voor jezelf houden, het begrijpen, het weten, zoals we zeggen, het erkennen. Maak er je overtuiging van.

En zo is het,

— Kryon van de Magnetische Dienst