Kryon nieuwsbrief – Je ziel maakt deel uit van de creatieve bron van het universum

Kryon nieuwsbrief

8 oktober 2022
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Je ziel maakt deel uit van de creatieve bron van het universum

Groetjes Henk,

Hoe velen van jullie zijn zich ervan bewust dat alle mensen het potentieel hebben voor wat ik “zelfsturend” noem?

Leraren beginnen je informatie te geven die precies datgene zegt dat in je zit (noem het hoe je het wilt), we zullen zeggen dat aangeboren, Hoger Zelf, of een van deze dingen die deel uitmaken van je multidimensionale zelf, er altijd zijn geweest .

Dat is wat verantwoordelijk is voor spontane genezing door de magie die je hebt gezien en verlangd. Velen van jullie zeggen: “Als ik dat maar kon hebben. Of, wat kan ik ervoor doen? Laten we nog een boek nemen. Laten we een ander proces nemen. Laten we nog een pil nemen.”

Het innerlijk aangeborene zit daar gewoon voor je, naar je te kijken en zegt: “Nou, waarom probeer je me niet?” En jij bent het, je gezicht kijkt op een multidimensionale manier naar jezelf in de spiegel, met een grappige uitdrukking op je gezicht en zegt: “Ben je er al klaar voor?” Dat is de waarheid.

Je hebt zoveel meer dan je ooit is verteld. Wat is jouw geloofssysteem? Hoeveel geloofssystemen bevatten iets dat misschien niet goed wordt geaccepteerd en dat zou zeggen: “Wist je dat je God bent?” Godslasterlijk natuurlijk, want dat is wat je is geleerd.

Wat als het vonken van de waarheid waren? Wat als je Ziel deel uitmaakt van de Creatieve Bron? God heeft je Ziel niet apart van God gemaakt, maar een deel van God. Je Ziel maakt deel uit van de Creatieve Bron van het Universum. Daarom ben JIJ een deel van God.

Hoe zit het met de namaste? Wat betekent dat? Heb je dat ooit geanalyseerd? De God in mijzelf groet de God in jou, de God in jou groet de God in mij. Dit is de oude begroeting geweest.

Heb je er ooit over nagedacht wat dat betekende? Over welke God hebben ze het? Hebben ze het over een of andere menselijke God in een huid in, een ver land? Nee, ze hebben het over de Scheppende God, degene die je kent als God of Geest. Je bent altijd een deel van de kosmos geweest, altijd.

Wij hebben je verteld dat de ziel eeuwig is. Er zijn zoveel geloofssystemen op de planeet die zelfs het idee daarvan zouden ontkrachten. Ze zeggen: “Wel, je hebt een ziel, maar je weet dat je die kreeg toen je geboren werd en dan gaat het vanaf dat moment.”

In plaats van, misschien, was het er altijd, en als het er was, wat heeft het dan gedaan sinds het werd gecreëerd? En toen zeiden we: “Wel, het is nooit zo geschapen als God is geschapen, dus het is er altijd geweest.” Kwam het gewoon bij je geboorte? Of is er misschien een groter plan?

Wat als je hier met deze ziel vele malen op deze planeet bent geweest? En misschien zelfs andere planeten, misschien zelfs andere Universums, als je altijd al een Ziel hebt gehad? Lieverds, jullie zijn immens.

Dus hoe is dat nu van toepassing, zou je zeggen? “Hoe is het van toepassing op mijn leven, Kryon, nu ik hier zit in moeilijke tijden?” En ik zal het je vertellen. Als je gaat begrijpen dat er een evolutie gaande is in je bewustzijn. Als je misschien, heel misschien, wilt erkennen, dat dit ook voor jou geldt.

Of je zit daar en ervoor gaat, “Het is van toepassing op mij” en je begint te bevestigen aan je eigen cellen: “Ik voel mijn multidimensionaliteit en daarom begin ik te zien wat ik kan doen.” Ben je echt verweven met je cellulaire structuur? Dat betekent dat je bewustzijn niet los staat van je lichaam.

Je hele cultuur heeft je altijd verteld dat je geen effect op je lichaam hebt. Je zit daar en ziet het gewoon doen wat het doet. Je weet dat ik gelijk heb.

Je krijgt bijna vanaf je geboorte te horen dat iets pijn doet, je kijkt ernaar en zegt: “Ik weet niet waarom.” Je bent er apart van en je moet ergens heen gaan en een pil halen of wat dan ook om het te corrigeren. Ik zeg niet: “Ik heb pijn, maar het doet pijn. Mijn hand doet pijn, in plaats van dat ik pijn heb.”

Je bent elke cel in je lichaam op een multidimensionale manier. Jij bent het stof van de Aarde. Wist je dat? Je bent zo groot, je ziel omvat alle dingen die zijn. Je maakt deel uit van deze planeet en haar bewustzijn.

— Kryon van de Magnetische Dienst