Kryon nieuwsbrief – Jouw supportersgroep steunt je

Kryon nieuwsbrief

1 november 2022
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Jouw supportersgroep steunt je

Groetjes Henk,

De Groep van Kryon is niet statisch. Het is een Groep die is ontwikkeld vanuit de verschillende zielsenergieën die deze boodschap nu luisteren en lezen. Het is een Groep die komt kijken, eren, schijnbaar op je schoot zitten en op je deur kloppen om te zeggen: “We zijn hier, we zijn hier, we zijn hier.”

Jaren geleden gaf ik de zin: je bent nooit alleen. Het is onmogelijk om alleen te zijn vanwege een liefdevol en spiritueel systeem. Zo velen van jullie zijn gaan begrijpen dat, nummer één, je deel uitmaakt van een goddelijk systeem, en nummer twee, je hier tijdelijk bent.

Deze Zielenreis waar je op bent, schept een tijdelijke reis tot de volgende reis en het volgende leven. Het is elke keer dezelfde Ziel.

Dus, dierbaren, we kijken naar de ouden onder jullie, en er is zoveel eer dat jullie al zo’n lange tijd deel uitmaken van de Aarde. Binnenin jou, Menselijk Wezen, is er op dit moment een actief verslag van alles wat je ooit op deze planeet hebt gedaan. Het is echt alles.

Dit record komt uiteindelijk in je DNA terecht. Als je reïncarneert, is het laatste leven dan inbegrepen, en je komt met die energie terug. Alles wat je ooit op deze planeet hebt meegemaakt, is echter aanwezig.

De Akasha is geen “verslag” van dingen. Dit is belangrijk en we hebben het al eerder geleerd. Je Akasha is geen lineaire weergave van de geschiedenis, zoals je in een boek zou krijgen. De Akashakroniek gaat niet over de activiteiten van een mens. Het gaat over de energieën en emoties van een mens, en het wordt niet op een lineaire manier herinnerd als pagina’s in een boek. In plaats daarvan is het allemaal gegroepeerd.

Die onzichtbare dingen zijn er nog steeds. Ik wil dat je ze even voelt met zulke felicitaties aan jou.

“Wees niet bang voor de toekomst! Gooi de oude angsten weg. Het verleden komt niet terug. Het is een gloednieuw pad, een pad dat je nog nooit eerder hebt betreden, een pad zonder voorspellingen. Je gaat het spoor leggen dat nooit eerder is gelegd. Dat is wat de echte toekomst voor jou wordt.”

En zo is het,

— Kryon van de Magnetische Dienst