Kryon nieuwsbrief – Jullie bestaan op deze planeet doet ertoe!

Kryon nieuwsbrief

27 mei 2022
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Jullie bestaan op deze planeet doet ertoe!

Hallo Henk,

Ik ben geïnspireerd door degenen onder jullie die vragen hebben gesteld over jullie huisdieren en door degenen die vragen hebben over de term: Oude Zielen.

Kryon vertelt ons dat een oude ziel iemand is die vele levensuitdrukkingen op deze planeet heeft gehad. Wij incarneren en ervaren het leven en komen dan weer en weer. Daarom refereert een Oude Ziel aan het aantal levens op de planeet Aarde. En natuurlijk is jullie ziel eeuwig!

Laten wij deze woorden Oude Ziel en geliefde huisdieren eens gebruiken als wij een meditatie gaan doen.

Ik nodig jullie uit om je lichaam te ontspannen, je gezicht te ontspannen, je schouders, armen en handen. Nu je dijen, je knieën, voeten, en voel elke spanning in je lichaam wegsmelten en verdwijnen.

Denk tijdens dit moment van ontspanning na over het aantal keren dat jullie op deze planeet zijn geweest, en als jullie je afstemmen en dit lezen, hebben jullie zeker een aantal levens op onze prachtige planeet Aarde gehad.

Ik nodig jullie uit om te bedenken hoeveel huisdieren jullie hebben gehad tijdens elk leven dat jullie hebben ervaren op deze heerlijk planeet Aarde. De energie van de liefde die jullie voor elk dier waar jullie je leven mee hebben gedeeld, is nog steeds aanwezig in het verenigde Veld waar wij allemaal vandaan komen en waar wij uiteindelijk naar teruggaan.

Ik nodig jullie uit om de energie van elk dier dat jullie in elk leven op deze planeet hebben gehad, naar je toe te trekken.

Bij sommigen van jullie komen er nu vele dieren naar voren om jullie te groeten en te zeggen: “Hallo, wij herinneren ons het mooie partnerschap dat wij met jullie deelden.”

Breng wat tijd door met het gedag zeggen en verwelkom alle huisdieren uit alle levens die jullie hebben gehad.

Zij zijn gekomen om bij jullie te zijn, met maar een reden: om jullie te steunen bij jullie reis op Aarde.

Terwijl jullie door niveaus van bewustzijn gaan is het hun rol geweest om onvoorwaardelijk van jullie te houden zodat jullie de boodschap kunnen ontvangen dat jullie geweldig zijn en dat jullie bestaan op deze Aarde ertoe doet.

Weet dat de communicatie die jullie nu hebben geopend met alle geliefde huisdieren van het verleden een uitnodiging voor hen is om energetisch bij jullie te zijn met elke ademteug die jullie vanaf nu nemen

Jullie huisdieren zijn hier met jullie liefde en steun en zij zijn vreugdevol en gelukkig met het nieuwe partnerschap dat jullie nu scheppen.

Laten wij nu verder stappen uit die plaats van tijdloosheid en liefde.

Met open harten….

— Kryon van de Magnetische Dienst