Kryon nieuwsbrief: Jullie gidsen en engelen zijn er altijd. ALTIJD.

Kryon nieuwsbrief

11 juni 2022 / Geplaatst 21 juni 2022
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Jullie gidsen en engelen zijn er altijd. ALTIJD.

Groeten Henk,

Er komen veel vragen naar dit programma over het zijn in de Cirkel van Twaalf, voelen en weten dat je wordt genezen, en toch, als het voorbij is, keert het allemaal terug naar een realiteit waarin je niet wordt genezen.

Je worstelt om die informatie, dat gevoel en multidimensionaliteit in de Cirkel van Twaalf te behouden. Dan spring je terug naar de realiteit, en het is gewoon niet goed genoeg.

Het antwoord is: Dierbaren, jullie kunnen dit niet aan en uit zetten.

Er is een wonderbaarlijke genezing dankzij jou. Met andere woorden, het is er en het is klaar. De envelop ligt op een plank waarop staat: [jouw naam] – wees genezen.

Je houdt het vast terwijl je in de Cirkel van Twaalf bent, dan stop je het terug in de envelop op de plank en vertrekt.

Ik wil je vertellen dat er hier zoveel meer voor je is. Dat omvat het vermogen om te beslissen, om te beseffen en te geloven dat wanneer je een Cirkel van Twaalf verlaat, de entourage bij je blijft. Sommigen van jullie zeiden: “Wel, ik probeer dat te doen.” Velen zullen je zeggen: “Stop met proberen.”

Roep in plaats daarvan Spirit aan en zeg: “Lieve Spirit, ik heb hier moeite mee. Laat de entourage alsjeblieft bij me blijven. Geef me een teken dat ze er zijn. Laat me begrijpen en voelen dat ze altijd bij me zijn, dus wanneer ik naar de Cirkel van Twaalf ga, begrijp dat het niet anders is dan wanneer ik door mijn huis loop. Het is niet anders dan wanneer ik slaap. Dat ze er altijd zijn.”

Velen betwijfelen of dit zelfs maar realiteit is. Immers, hoeveel van jullie hebben in jullie zondagsscholen en andere plaatsen, of zelfs in jullie meditatiekamers, geleerd dat dit mogelijk was? Hoeveel van jullie is geleerd dat je altijd engelen en gidsen bij je hebt? Toch is er nog steeds dit 3D-idee dat je jezelf moet oppakken en iets moet doen om datgene te vergaren wat de genade van God is in je leven.

Ik wil je vragen of je ouders hebt gehad die echt van je hielden en je hun liefde kon voelen. Als je dat geluk had, zou ik je vragen, heb je deuren moeten inslaan voor hun liefde? Moest u trappen lopen, activiteiten doen of wat dan ook om hun aandacht te trekken?

Het antwoord is nee. Het enige wat je deed was er zijn, en je kon de liefde zien.

Hopelijk had je zulke ouders. Ze zijn daarbuiten, dierbaren, velen van hen. Dus wat is het verschil tussen de liefde van een ouder voor een kind en de liefde van God voor jou?

Het antwoord is dit: Gods liefde voor jou is duizenden keren groter dan wat je je maar kunt voorstellen. Het is dezelfde barmhartige liefde op dezelfde manier.

Je zou kunnen zeggen: “Lieve Spirit, pak mijn hand.” Daarin sta je Spirit toe om al deze dingen te doen en voor God om op een persoonlijke manier deel uit te maken van je leven. Het is een ander paradigma dan wat je is geleerd.

Voor degenen die moeite hebben om het gevoel van de Cirkel van Twaalf te behouden, het is omdat er een 3D-constructie is waarin je bent getraind en die zegt dat je niet magnifiek bent of dat er geen engelen met je meegaan.

Er zijn, en niet alleen dat; ze zijn er altijd. Je hoeft ze niet eens te bellen.

Ik zal je een uitgangspunt geven dat ik je al vele malen eerder heb gegeven. De mensheid komt naar deze planeet en als ze binnenkomen, komt alle hulp van engelen die ze ooit nodig zullen hebben.

Het is er allemaal.

— Kryon van de Magnetische Dienst