Kryon nieuwsbrief – Jullie hebben  controle over je leven, goddelijkheid en vreugde

Kryon nieuwsbrief

24 juni 2022
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Jullie hebben  controle over je leven, goddelijkheid en vreugde

Groetjes Henk,

Het is moeilijk voor mij om jullie uit te leggen wat het is om van een mens te houden vanaf de andere kant van de sluier. We zien jullie niet in je huid, lieve mensen. Wij hebben al eerder gezegd dat wij jullie volledig zien als een magnifieke Ziel. Wij zien jullie hele leven.

Wij zien de doelen waarvoor jullie zijn gekomen, waar jullie doorheen gaan, jullie verzoeken en worstelingen. Veel van de strijd die wij zien is te wijten aan iets dat jullie hebben geschapen, de sluier.

Sommigen hebben gezegd: “Als er geen sluier was, zouden wij beter af zijn. Wij zouden dingen zien en wij zouden onze goddelijkheid begrijpen.”

Er zijn sommigen van jullie die de sluier zouden willen nemen en die in die mate op jezelf willen plakken dat jullie geen scheiding voelen.

Er zijn mensen die dat hebben gedaan, en dat heet meesterschap. Er is echt geen sluier voor hen, en ze verdwijnen niet in een flits of gaan de lucht of de hemel in.

Ze worden gewoon mensen met wie je graag samen zou willen zijn, omdat ze liefdevol en medelevend zijn. Je zou ze zelfs een nieuwe superziel kunnen noemen.

Zij zouden degenen zijn die het voortouw nemen en de liefde van Spirit en de liefde van God echt begrijpen voor alles wat het is, zonder de doctrines of regels die jullie gewend zijn te volgen. Iemand die je zou uitnodigen om bij hen te komen en bij hen te zijn, waar ze naar je zullen luisteren terwijl jullie je problemen voor hen uitstorten. Ze zullen de hele tijd dat je praat van je houden.

Dit zijn het soort mensen dat je zult ontmoeten en die deel uitmaken van je samenleving.

Het is gegarandeerd omdat, lieve mensen, dit al eerder is gebeurd. Het is niet de eerste keer dat ik dit zie. Dit is waarom ik op Aarde ben. Dit is waarom ik in 1989 kwam toen we deze planeet in een richting naar het licht konden zien bewegen, en we vierden het.

Wij zagen het potentieel van wat ging komen.

Gezegend zijn degenen die nu op deze planeet zijn, vooral degenen die begrijpen dat ze zo’n controle hebben over hun eigen leven, goddelijkheid en vreugdefactor. Mogen zij de duisternis infiltreren zodat de duisternis zal verdwijnen, en er een versnelling van liefde op de planeet zal zijn.

Ik Ben Kryon en ik ben verliefd op de mensheid.

Kryon

Door Lee Carroll, het originele Kryon-kanaal.