Kryon nieuwsbrief: Jullie hebben de mogelijkheid om gereedschappen te gebruiken waar jullie niets vanaf wisten…

Kryon nieuwsbrief

21 oktober 2021
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Jullie hebben de mogelijkheid om gereedschappen te gebruiken waar jullie niets vanaf wisten…

Groeten, Henk,

Er zijn heel veel dingen waarvoor het innerlijk aangeborene verantwoordelijk is. Omgaan met jullie bewustzijn – niet jullie onderbewuste – het innerlijk aangeborene weet wat er met jullie aan de hand is. Daarom werkt de spiertest ook. Het werkt samen met het innerlijk aangeborene. Hoe kunnen jullie in je lichaam dingen uitvinden als een allergie voor dit of dat, of wat dan ook, en jullie daar geen idee van hebben? Voordat jullie aan medicijnen denken kan het innerlijk aangeborene jullie dit vertellen omdat het dit weet!

Laat mij jullie mijn favoriet vertellen. Het is de consternatie van de geneeskunde. Vroeger moesten de medicijnfabrikanten hun werk doen door te testen met een wetenschappelijke methode, met blinde studies, en zo ontwikkelden zij de gesuikerde pil. Zij testen dus de manier waarop hun medicijn werkt en van sommige pillen is het voor hen duidelijk, maar niet voor anderen. Zij geven hen aan de mensen, en er zit niets in en wat zij daardoor ontdekten was het placebo-effect. Met andere woorden: de mensen vertoonden een reactie omdat hen werd verteld dat zij die zouden hebben….ook al zat er niets in de pil. De consternatie bij de onderzoeker kwam door dit placebo-effect omdat dit tegen hun gegevens inging….zij hielden er niet zo van want het vertelde hen niet zoveel over hetgeen zij aan het doen waren en omdat het hen in de weg bleef zitten, en daarom zeg ik: Mensen, wat is er met jullie aan de hand? Waarom keken jullie er niet naar en zeiden: “Kijk eens. Er is iets groots aan de hand. Laten wij dit placebo-effect eens gaan bestuderen…maar zij deden het niet. Zij gooiden het gewoon weg: “Oh, tussen twee haakjes, wij hebben hier honderd mensen die gezond zijn geworden!”

Dat is het innerlijk aangeborene!

Met andere woorden: Jullie bewustzijn nam een pil, en in die pil werd er gezegd: doe dit en doe dat, of genees dit of genees dat….en jullie namen die pil en het werkte! Dit is het innerlijk aangeborene! Wat is het dat jullie bewustzijn zo gescherpt kan worden dat jullie gewoon aan iets denken en jullie innerlijk aangeborene die weg gaat: spontane heling, placebo-effect, homeopathie….het is er allemaal! Zouden jullie meer willen weten? Waar is het? Hoe kunnen jullie het gebruiken? Zouden jullie dit willen weten? Al deze channelings zijn gratis beschikbaar en zullen dit ook blijven. Jullie hoeven deze programma’s niet te kopen, lieve mensen, dit is een belofte die mijn partner heeft gedaan en dus zullen jullie in staat zijn om te horen en te lezen en meer te leren als jullie daar interesse in hebben. Dit is een wonder dat gaat gebeuren in jullie eigen lichaam.

Ik Ben Kryon en ik ben verliefd op de mensheid!

— Kryon van de Magnetische Dienst