Kryon nieuwsbrief – Jullie intuïtieve geschenk

Kryon nieuwsbrief

24 september 2022

Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Jullie intuïtieve geschenk

Groetjes Henk,

Dit is geen lang bericht, maar het is een diepgaand boodschap. Wij hebben jullie verteld dat dualiteit geen negatief woord is en dat het geen strijd aanduidt. Ook al zouden sommigen het als een strijd omschrijven, het is een geschenk.

Het is een intuïtief geschenk van de Oorspronkelijke Bron van je creatie, waardoor jullie kunnen kiezen zonder oordeel.

Als mens met gevoel en intelligentie heeft ieder van jullie het vermogen om de puzzel van het leven te doorgronden en te beslissen naar welke energieën je wilt worden aangetrokken. Het is zo gemakkelijk om deze energieën licht en donker te noemen, maar zo eenvoudig is het niet. We doen dat vaak voor basisbegrip.

Eigenlijk is dualiteit de energie van geschiktheid voor je leven, en het is een keuze die jullie voor jezelf maken. Het is ook de energie die geschikt is voor je cultuur, voor je planeet en voor je tijd.

Die energieën van geschiktheid verschuiven en veranderen met de generaties, dus het is geen gemakkelijke keuze omdat het altijd een bewegend doelwit is. Het is een gave van onderscheidingsvermogen van wat voor jou werkt. Oude zielen op de planeet erkennen intuïtief dat wat werkt, het dichtst bij de kernenergie van de oorspronkelijke Schepper ligt.

Dualiteit is geen strijd, dierbaren. Het is een kostbare keuze – een vrije keuze.

Maar plotseling, in deze nieuwe energie, bevinden jullie je in een tijd waarin de keuzes gemakkelijker beginnen te worden vanwege iets dat we jullie in het laatste kanaal vertelden: jullie beginnen hulp te krijgen. Als je deze hulp energie wilt noemen, gebruik die dan, ga je gang. Maar eigenlijk ben jij het met jou, lieve mensen.

Want plotseling begint die onmetelijkheid van je Ziel die een deel van je is en altijd is geweest, je een overzicht te geven vanuit het Veld.

Het komt van de energieën van de potentiëlen die overal om je heen zijn, die intuïtief beginnen te worden gevoeld.

Met andere woorden, jullie pad is niet langer een mysterie. Het is beschikbaar om te voelen op een prachtig nieuw niveau.

En zo is het,

— Kryon van de Magnetische Dienst