Kryon nieuwsbrief: Jullie Licht doet ertoe!

Kryon nieuwsbrief

4 juli 2021
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Jullie Licht doet ertoe!

Hallo Henk,

Kryon beantwoordt jullie vragen…..

Vraag:
Lieve Kryon: Onze wereld is betrokken bij ondraaglijke pijn en lijden en zelfs “lessen” waarvoor wij kiezen waarbij wij elkaar pijn doen.
Hoe valt dit te rechtvaardigen? Hoe voelt God/de Bron zich hierbij?  Waarom wordt dit toegestaan?

ANTWOORD:
Om te beginnen heeft God niet de leiding over jullie wereld, lieverd. Jullie hebben de leiding. Hoe eerder jullie je dit realiseren, hoe beter het is.

Er is dus helemaal geen “toestaan” van wat dan ook. De energie van de Aarde is wat jullie hebben geschapen door je vrije keuze.

Nu… al mijn werk tot nu toe bestond uit het uitleggen hiervan. Jullie leven in een dualiteit die vrij is om een energie te claimen….zonder tussenkomst van de buitenkant. Daarom wordt dit een test genoemd. Deze informatie werd jullie al vele malen gechanneld.

De reden van het lijden en het kwetsende en pijnlijke gedrag is omdat jullie – tot nu toe – een lagere bestaansenergie hebben gekozen. Dit is wat er verandert met de “Grote Opwaardering.”

Jullie voor de toekomst voorspelde Armageddon vond niet plaats en veel van wat er geacht werd te gebeuren gebeurt ook niet. Jullie hebben de toekomst veranderd en gaan verder naar een hogere energie en een verheven doel van vrede op Aarde.

Al onze leringen vertelden daarom: Zie de veranderingen! Wees niet bang om het licht hiervoor vast te houden en standvastig te zijn.

Wij vertelden jullie dat het weer zou gaan veranderen, en dit gebeurde ook. Wij hebben jullie gewaarschuwd voor zware stormen, magnetische variaties en aardbevingen. Al deze dingen zijn nu gebeurd. Het waren geen straffen van God, maar eerder bewegingen van Gaia door haar eigen veranderingen.

Daarom zeggen wij jullie nogmaals om je verantwoordelijkheid te nemen voor hetgeen jullie hebben geschapen en door te gaan en dit nu in balans te brengen….te elimineren wat ongepast is en je mouwen op te rollen!

Zoals wij het zien laat jullie geschiedenis nu zien dat dit aardig onderweg is. Er is veel goed nieuws, maar jullie zullen dit niet in je media zien.

Wanhoop niet. Jullie veranderen de dingen op een grootse manier. Weet dat er generaties voor nodig zijn om dit te veranderen maar dat jullie de voorlopers zijn en al een verschil hebben gemaakt.

— Kryon van de Magnetische Dienst