Kryon nieuwsbrief – Kryon beantwoordt jullie vragen…

Kryon nieuwsbrief

10 oktober 2021
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Kryon beantwoordt jullie vragen…

VRAAG: “Lieve Kryon, ik ontdekte onlangs de serie boeken van Kryon en sindsdien heb ik hen gretig gelezen. Ik lees dat slaappatronen in de nieuwe energie veranderd kunnen worden. Als kind had ik al moeite met slapen en dit verdween toen ik opgroeide. Nu lijkt dit weer terug te zijn.

Het lijkt erop dat ik in mijn lichaam een subtiele vibratie voel, een spanning die mij weerhoudt om mij te ontspannen, ook als mijn ogen en geest moe genoeg zijn om te slapen. Ik maak mij zorgen omdat ik mij alleen kan ontspannen met een glas wijn, zelfs niet nadat ik een voorgeschreven slaappil heb genomen. Dit is nu al een paar maanden zo en ik heb de schuld gegeven aan hormoonveranderingen.”

ANTWOORD: Lieverd, jij en vele anderen maken hetzelfde mee. Het is moeilijk om te slapen als de slaapkamer wordt gerenoveerd! (Kryon humor)

Hier is het antwoord: Wees niet kwaad als je niet kunt slapen. Jij denkt dat je een bepaalde hoeveelheid slaap nodig hebt om te kunnen bestaan? Het antwoord is JA. Maar Spirit kan jou het equivalent ervan geven zonder dat jij zoveel slaap krijgt! Het is alleen energie, weet je?

Probeer dit eens: Als je niet kunt slapen dank God daar dan voor….dat je zoveel vibreert dat je niet kunt slapen – dat de energie van de DNA-verandering zo groot is dat de slaap niet kan worden bereikt.

Vraag Spirit om jou de benodigde energie te geven alsof je goed hebt geslapen. Als je zeven uur slaap nodig hebt, sluit dan een overeenkomst met God. Jij zult het equivalent van zeven uur slaap krijgen (van Spirit) ook al sliep jij in 4D niet en jij zult met een glimlach in bed liggen en niet meer boos en gefrustreerd zijn.

Pak je rust. Ga niet opstaan en dingen schoonmaken of andere dingen doen. Ga je niet bezighouden met lezen of iets dergelijk. Rust uit en vier het!

Laat dit proces zichzelf ontvouwen. De volgende dag zal jij meer energie hebben dan je verwachtte. Herhaal dit vaak totdat het je niet meer kan schelen dat jij niet op dezelfde manier slaapt als vroeger.

Op het moment dat je aan dit scenario bent gewend…..Zzzzzzzzzzz (glimlach)

— Kryon van de Magnetische Dienst