Kryon nieuwsbrief: Kunnen Mantra’s je huisdieren ook beïnvloeden?

Kryon nieuwsbrief

8 augustus 2021
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Kunnen Mantra’s je huisdieren ook beïnvloeden?

Lieve Kryon: Als ik mantra’s chant weet ik dat dit mijn lichaam beïnvloedt. Kunnen zij ook de lichamen van mijn paarden, honden en katten beïnvloeden? Ik doe de hele dag door verschillende mantra’s op mijn boerderij – chants zoals: Licht van het Licht’, Om Mane Padme Hung,’ en ‘Om Nama Shivaya’. Ik vroeg mij ook af of deze chants de vibratie van de planeet ook kunnen verhogen. Ik hoop vurig dat dit zo is omdat dit mijn nederige intentie is, hoewel de hoofdreden natuurlijk is dat ik mijzelf goed voel.

Antwoord:
Alle tonen en geluidsvibraties hebben energie. Als jij dit combineert met intentie vanuit het menselijk bewustzijn is dit zeer krachtig.


Spendeer niet teveel tijd aan de details van welke tonen of welke mantra’s je gebruikt, want deze details zijn er alleen maar om jou blij te maken omdat je een systeem vervult.

Mensen houden van systemen en reageren daar goed ook op , maar het volgen van een systeem is niet noodzakelijk vanuit het perspectief van Spirit.
Het is waar dat bijna alles om je heen, inclusief je lichaam, specifieke toon-attributen heeft. Alle leven om je heen zal reageren, zelfs als je niet hun specifieke frequentie zingt of zegt.

Dit komt omdat de intentie van jullie handelingen wordt gezien als de “drager” voor alle tonen…..zelfs als je door gebrek aan kennis of zangvermogen, de juiste toon mist, zal je intentie de juiste noot pakken op een interdimensionaal niveau.

Dit geldt ook voor de mantra’s die jij noemt. Zij zijn alleen krachtig door de intentie die jullie erin brengen en de woorden waarvan jij voelt dat zij betekenis voor je hebben.

De dieren reageren op dezelfde energie. Zij voelen de intentie en zij houden van de geluiden die jij maakt. Het kan hen niet schelen welke woorden of mantra jij gebruikt. 
Zie jij de kracht die jouw eigen menselijk bewustzijn heeft op de natuur en op alles om je heen?

— Kryon van de Magnetische Dienst