Kryon nieuwsbrief: Let op de Nieuwe Mens – Wij zijn NU in het Nieuwe Normaal!

Kryon nieuwsbrief

25 juni 2021
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Let op de Nieuwe Mens – Wij zijn NU in het Nieuwe Normaal!

Hallo Henk,

Wij vinden het heerlijk als wij van jullie horen, en met name de vragen die jullie aan Monika, Kryon en mij toesturen om die op Healing Wednesday te beantwoorden.

Mary uit Massachusetts vroeg onlangs: “Hoe zal het Nieuwe Normaal er volgens Kryon uitzien? Kan jij daar iets meer over vertellen?”

Deze term wordt gebruikt door vele verschillende bronnen. Zelfs de massamedia gebruiken dit modewoord . Ik zou jullie graag willen vertellen dat zij dit allemaal van Kryon hebben, maar dat is niet zo; het kwam op een natuurlijke manier bij hen op.

Toch was Kryon volgens mij een van de eersten die hier mee kwam. Na de grote Opwaardering van 2012 hoorden wij van Kryon dat het jaar 2013 een jaar van herijken zou gaan worden. Uit deze herijking zou de Nieuwe Mens dan naar voren komen, het Nieuwe Normaal.

Een van de dingen die Kryon vertelde is dat jullie het zouden gaan zien en het zouden begrijpen….en nu is het zover. Sommigen van jullie hebben massamedia, journalisten, die met deze nieuwe naam naar voren komen. Voor mij is dit een bevestiging van de opwaardering die hier is omdat wij nu in dit Nieuwe Normaal zijn.

Maar jouw vraag is: “Hoe zal dit Nieuwe Normaal eruit zien?” Hier wordt in de Kryon-boeken over gesproken, met name in boek veertien: De Nieuwe Mens.

In het kort is dit een mens die compassievoller is, die aardiger is, die anders op mensen zal reageren en nieuwe zienswijzen heeft. Dit zal zichtbaar zijn.

Kryon heeft hierover gesproken en heeft jullie scenario’s voor de toekomst gegeven. Wij hebben een “Verkiezingsspecial” op onze site (helaas in het Engels) en dit is gratis te bezien. De verkiezingen zijn inmiddels voorbij, maar jullie kunnen dit online nog steeds bekijken. Daarin vertelt Kryon over de manier waarop de politiek er in het Nieuwe Normaal uit kan zien over, laten wij zeggen, een jaar of tien. Jullie krijgen een plaatje over hoe anders de planeet eruit kan zien.

Het gaat over de manier waarop mensen op elkaar reageren, elkaar zien, en een nieuwe soort compassievolle actie en vriendelijkheid in de mensen. Zo zal het Nieuwe Normaal eruit zien en dat zal – natuurlijk – alles veranderen. Het zal het zakenleven, de politiek, de grote bedrijven en de manier waarop mensen met elkaar omgaan, veranderen. Het gebeurt al met de “Me Too-beweging!”

Als jullie tussen mensen dingen zien die ongepast zijn en die zichzelf oplossen, na honderden jaren, is dat het Nieuwe Normaal. Als jullie onrust zien door de autoriteiten en zeggen: “Wel, dit moet opgelost worden!” en wij de uitdagingen gaan oplossen, maakt dit allemaal deel uit van het Nieuwe Normaal.

Wij gaan veranderingen zien in onze maatschappij, in onze cultuur, en ook in andere landen. Dit hoort er allemaal bij.

Ik hoop dat dit jouw vraag beantwoordt, Mary.

Zegeningen,