Kryon nieuwsbrief – “Maak de weg vrij. Laat de Schepper binnen en laat liefde zijn werk doen” 

Kryon nieuwsbrief

10 december 2021
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

“Maak de weg vrij. Laat de Schepper binnen
en laat liefde zijn werk doen”

~Kryon

Groeten Henk,

In antwoord op een van de vragen zei mijn partner: “De Cirkel van Twaalf vertegenwoordigt een manier van leven. Het is geen meditatie. De Cirkel van Twaalf is meer dan een zielservaring. Het is een voorbeeld.”

Hoe dicht kan je bij de Schepper van alle dingen zijn; de Schepper die jullie God of Spirit noemen? Hebben jullie toestemming om zo dichtbij te zijn dat jullie dezelfde liefdesessentie hebben als de Schepper, of als alle profeten, of de hoogste meesters?

Er zijn mensen op de planeet die NEE zouden zeggen. E zijn mensen op deze planeet die zouden stellen dat zij de absolute waarheid hebben en de liefde van God om jullie daarna te vertellen dat jullie onwaardig zijn. LIEVE MENSEN, JULLIE ZIJN WAARDIG!!!!

Als ik EEN boodschap voor jullie zou hebben, is het dat de Liefde van God alles is, dat Liefde alles is! Het woord zelf kan nog niet eens beginnen te beschrijven wat het is. Het is vrede, het is heling, het is een langer leven op jullie planeet.

Het is de essentie, de dichtheid van Al Wat Is in het licht van het gehele Universum.

Het is meer dan jullie ooit kunnen beschrijven met dit ene woord. En dan te denken dat er mensen zijn die jullie hiervan willen weghouden en denken dat jullie hier niet goed genoeg voor zijn. Zij kennen het hele verhaal niet. Misschien hebben zij het wel reeds gevoeld. DE UITNODIGING VOOR JULLIE IS OM DIT ALTIJD TE VOELEN.

Denken jullie dat de Schepper jullie hier heeft neergezet om jullie daarna te veroordelen voor wat jullie hebben gedaan zodat jullie niet in de buurt konden komen? Zouden jullie dit met je kinderen doen? Zouden jullie hen veroordelen voor iets wat zij hebben gedaan terwijl zij heel jong waren en zeggen dat jullie hun gezichten nooit meer zouden willen zien?

Dit is precies wat sommigen jullie nu vertellen. Het is zoveel grootser dan welk geloofssysteem op de planeet ook dat God beperkt tot de regels die zij hebben opgesteld.

Er is maar een essentie, en dat is liefde. Daarin zitten de antwoorden op bijna elk probleem en elke vraag die is gesteld.

Het is heel fascinerend om te zien hoe mensen tot zeer creatieve, mooie, correcte en accurate oplossingen komen. Meestal gebeurt dit terwijl men zich NIET op die problemen concentreert.

Dit is bekend. Vraag het aan uitvinders, artiesten en componisten en zij zullen zeggen: “Ik krijg mijn beste resultaten als ik niet aan mijn werk denk en afstand ervan neem, of als ik een “aha-ervaring” heb in de momenten voordat ik ga slapen, of zelfs in een droom!”

Maar als ik mijn intellect gebruik en mij concentreer: “Wat zal ik doen? Hoe zal ik het doen? Is het voldoende? Is het niet voldoende? Is het goed? Is het fout?” Dan gebeurt er niets.” Hebben jullie daar weleens aan gedacht?

Liefde is zo prachtig. Doordringend, als je erin wilt zijn, in je hele leven als je werkelijk tijd hebt om te zitten en je even niet op je problemen kunt concentreren.

Door je er niet op te concentreren zul je de antwoorden krijgen!

Sommige antwoorden zullen vanzelf binnenstromen!

En zo is het.

— Kryon van de Magnetische Dienst