Kryon nieuwsbrief Mei

Kryon nieuwsbrief

1 mei 2021
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

De Oudste vraag

Hallo, Ik Ben Lee Carroll. Mensen hebben mij al 31 jaar de vraag gesteld: “Wie is Kryon?” Zo lang channel ik al voor de naam Kryon. Dit is moeilijk te beantwoorden. Bij elk interview dat ik in al die jaren had, was dit de eerste vraag…..”Wie is Kryon?”

Wat als ik jullie vertel dat het niet echt een WIE is? In de enkelvoudigheid waarin wij leven, in 3D of 4D, is alles enkelvoudig. Ik heb een vriend, dat is een “wie!” Kryon is feitelijk een energie, misschien zelfs een groepsenergie. Alleen al om deze reden is het moeilijk om Kryon een Wie te noemen. Wij noemen hem dus een engelachtige en prachtige energie van liefde en compassie, eenheid en vriendelijkheid. Dit begon 31 jaar geleden en het is sinds die tijd elk jaar alleen maar beter geworden.

Wat Kryon mij vertelt

Mensen vragen mij: “Wat zijn de waarschuwingen van Kryon? Wat zegt Kryon over hoe wij zouden moeten zijn? Of: “Hoe spreekt Kryon tegen jou?” Kryon spreekt gebruikelijk tegen mij als ik onder de douche sta, heel subtiel en vaak heel liefhebbend. Het is niet een pakket met informatie zoals dit meestal bij de channelings gebeurt. Maar de relatie die ik met deze liefhebbende entiteit heb, is anders.

Kryon vertelde mij: De waarschuwing, het advies, is dit…..blijf vol compassie. Wees niet al te vol van jezelf, Lee, met al die dingen. En hoe vaker jullie dit doen” zegt Kryon. “Hoe puurder het zal zijn, hoe beter het zal zijn en hoe actueler de informatie zal zijn, hoe compassievoller het zal zijn.”

Dit is wie/wat Kryon is en wat hij voor mij betekent. Nu weten jullie het.