Kryon nieuwsbrief: Multidimensionaal Bewustzijn, Licht en Bewustzijn dat zich ontwikkelt

Kryon Nieuwsbrief

30 september 2021
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Multidimensionaal Bewustzijn, Licht en Bewustzijn dat zich ontwikkelt

“Kryon, ik begrijp echt niet hoe wij multidimensionaal kunnen worden. Wat betekent dit?”

Laat mij jullie een hint geven….iets wat wij jullie eerder hebben gegeven om jullie te laten zien dat de uitrusting die jullie hebben, die jullie je DNA noemen, die cellulaire structuur wordt genoemd, die bewustzijn wordt genoemd, zit niet alleen maar in jullie huid. Jullie lichaam zit in je huid, maar je bewustzijn en de multidimensionale delen en deeltjes van jullie DNA, zijn immens!

Identieke tweelingen….laten wij het daar weer eens over hebben. Identieke tweelingen op deze planeet. Kennen jullie er een paar? Zouden jullie met hen willen spreken over hetgeen ik nu ga vertellen? Zij zullen jullie vertellen dat een van hen op het noordelijk halfrond van deze planeet kan zijn en de ander op het zuidelijk halfrond van deze planeet, maar als er iets gebeurt dat op hen beiden betrekking heeft, zoals bijvoorbeeld dat hun moeder in moeilijkheden verkeert, zij dit allebei weten. De een zal de telefoon pakken en de ander zal antwoorden en zeggen: “Ik voelde het!” Met andere woorden: met identiek DNA zijn twee individuen, twee mensen, twee bewustzijns, op een dusdanige manier verbonden dat zij duizenden kilometers verderop dezelfde informatie krijgen. Dit heeft een naam. Het wordt verstrengeling genoemd. Het is een kwantumaspect en dat is iets dat verder gaat dan het lineaire. Verstrengeling is heel bekend bij natuurkundigen. Het is iets verbazingwekkends. Jullie zijn zo groot als jullie met alles zijn verstrengeld dat jullie op een andere ster zouden kunnen zijn, een andere planeet, en als er hier iets zou gebeuren zou het andere deel van jullie dit direct weten. Afstand maakt niet uit! Tijd maakt niet uit.

Dit bestaat volgens natuurkundigen, het is echt, en het gebeurt zelfs binnen jullie DNA!

Hoe groot zijn jullie? JULLIE ZIJN ZO GROOT ALS GOD!

Ik wil dat jullie begrijpen dat jullie de mogelijkheid hebben om je ziel binnen te gaan, naar je hart, zoals men zegt, en de meest welwillende golf van liefde over je heen te krijgen, waar het bewustzijn van jullie alle retoriek van alle negatieve dingen feitelijk zal stoppen en zeggen: “Het is goed! Ik Ben Wie Ik Ben. Ik ga verder dan alles wat Ik ooit zal zijn. Ik kwam voordat Ik Was.”

Dat is een multidimensionale verklaring en jullie zullen weten wie jullie zijn en dat helpt jullie door alle rottigheid die zo lineair en zo NU is. Er is hoop voor deze planeet, lieve mensen, er is hoop. Er zijn oplossingen als jullie je daaraan vasthouden. Dat is de gedachte. Dat is het Licht.

Licht gaat zichzelf versterken en in dat proces verstoort dit het duister heel erg. De duisternis wil rechtop staan en jullie vertellen dat hij niet weg zal gaan, maar het Licht zal deze puzzel winnen! Het Licht wint al op bepaalde gebieden.

Houd dit vast en weet wie jullie zijn!

Ik Ben Kryon, en ik Ben verliefd op de mensheid.

En zo is het.

Kryon