Kryon nieuwsbrief – Multidimensionale Liefde van de Creatieve Bron van Alle Dingen

Kryon nieuwsbrief

20 augustus 2022
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Multidimensionale Liefde van de Creatieve Bron van Alle Dingen

Groetjes Henk,

Misschien moeten jullie wissen wat je is verteld over hoeveel God van jullie houdt, of zelfs wat jullie denken te weten over hoeveel God van je houdt, want het is niet helemaal waar. God houdt meer van jullie dan wat jullie is verteld of wat jullie denken… Dat is de waarheid. Moeilijk te begrijpen wat voor soort liefde op je pad komt.

Wat als ik jullie zou vertellen dat wat jullie liefde noemen, een heel andere naam heeft, of misschien een heel andere perceptie is dan die van ons?

Wat als ik jullie zou vertellen, dat er attributen van liefde in jullie DNA zijn?

Wat als ik je zou vertellen dat een deel van de dubbele helix zelf op een bepaalde manier met liefde trilt? Nu, dat is een beetje anders dan jullie werd verteld.

Voor mensen is liefde een emotie. Het is een geweldige emotie, en het is een emotie die komt en gaat. En wat ik daarmee bedoel is, je ontvangt het en je geeft het. Het komt binnen en je kunt het ook versturen. Dit is een interessant concept, omdat niet alle emoties zo zijn. In het geval van liefde, kun je het tot ver buiten de kamer waarin je je bevindt overbrengen.

Bij zoveel andere emoties die je voelt, kun je ze doorgeven aan de luchtbel om je heen, maar niet veel meer. Er is iets met liefde.

Wat weten jullie over liefde en mededogen, dat jullie esoterisch is verteld? Nu, al vele jaren, misschien zelfs door de gasten van deze show [Healing Wednesday] is jullie verteld over het veld.

Liefde leeft in het veld, en het kan over een lange afstand over de hele wereld worden overgedragen, waar je heel veel van iemand kunt houden en je kunt voorstellen dat ze het ontvangen, en dat zullen ze ook.

Dat is esoterie op zijn best. Het vertelt je ook dat dit ding dat jullie liefde noemen multidimensionaal is.

Het is meer dan een emotie, lieve mensen, liefde kan een trapsgewijze effect van gezondheid en evenwicht veroorzaken.

En zo is het,

— Kryon van de Magnetische Dienst