Kryon nieuwsbrief – Multidimensionale liefde van de creatieve bron van alle dingen

Kryon nieuwsbrief

3 oktober 2022
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Multidimensionale liefde van de creatieve bron van alle dingen

Groetjes Henk,

Misschien moet je wissen wat je is verteld over hoeveel God van je houdt, of zelfs wat je denkt te weten over hoeveel God van je houdt, want het is niet helemaal waar. God houdt meer van je dan wat je is verteld of wat je denkt…dat is de waarheid. Moeilijk te begrijpen wat voor soort liefde op je pad komt.

Wat als ik je zou vertellen dat wat jij liefde noemt, een heel andere naam heeft, of misschien een heel andere perceptie dan jullie denken?

Wat als ik je dat zou vertellen, er zijn attributen van liefde in je DNA?

Wat als ik je zou vertellen dat een deel van de dubbele helix zelf op een bepaalde manier met liefde trilt? Nu, dat is een beetje anders dan jullie werd verteld.

Voor mensen is liefde een emotie. Het is een geweldige emotie, en het is een emotie die komt en gaat. En wat ik daarmee bedoel, je ontvangt het en je geeft het. Het komt binnen en je kunt het ook versturen.

Dit is een interessant concept, omdat niet alle emoties zo zijn. In het geval van liefde, kun je het tot ver buiten de kamer waarin je je bevindt overbrengen.

Bij zoveel andere emoties die je voelt, kun je ze doorgeven aan de luchtbel om je heen, maar niet veel meer. Er is iets met liefde.

Wat weet jij over liefde en mededogen, dat je esoterisch is verteld? Nu, gedurende vele jaren, misschien zelfs door de gasten van deze show [Healing Wednesday] is u verteld over het veld.

Liefde leeft in het veld, en het kan over een lange afstand over de hele wereld worden overgedragen, waar je heel veel van iemand kunt houden, en je kunt je voorstellen dat ze het ontvangen, en dat zullen ze ook.

Dat is esoterie op zijn best. Het vertelt je ook dat dit ding dat je liefde noemt multidimensionaal is.

Het is meer dan een emotie, lieve mensen, liefde kan een trapsgewijze effect van gezondheid en evenwicht veroorzaken.

En zo is het,

— Kryon van de Magnetische Dienst