Kryon nieuwsbrief – Multidimensionale Liefde van de Creatieve Bron van Alle Dingen

Kryon nieuwsbrief

11 februari 2022
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Multidimensionale Liefde van de Creatieve Bron van Alle Dingen

Groeten Henk,

Misschien zouden jullie alles moeten verwijderen wat jullie is verteld over hoeveel God van jullie houdt, of zelfs hetgeen jullie denken over hoeveel God van jullie houdt, omdat dit niet helemaal waar is. God houdt meer van jullie dan jullie is verteld of wat jullie er zelf over denken…..DAT is de WAARHEID! De liefde die jullie kant op komt is voor jullie moeilijk te begrijpen.

Wat als ik jullie vertel dat hetgeen jullie liefde noemen, een compleet andere naam, of zelfs een compleet andere zienswijze heeft van ons naar jullie?

Wat als ik jullie vertel dat er attributen van liefde binnenin jullie DNA zijn?

Wat als ik jullie vertel dat een deel van de dubbele helix zelf op een bepaalde manier met liefde vibreert? Nou, dat is wel iets anders dan jullie is verteld, nietwaar?

Voor mensen is liefde een emotie. Het is een grootse emotie en het is een emotie die komt en gaat. Wat is daarmee bedoel is dat jullie het ontvangen en geven. Het komt bij jullie binnen en jullie zijn dan weer in staat om het uit te sturen.

Dit is een interessant concept omdat dit niet voor alle emoties geldt. In het geval van liefde kunnen jullie dit verder sturen dan de kamer waarin jullie je bevinden.

Bij zovele emoties die jullie kunnen hebben, kunnen jullie die niet verder uitsturen dan je eigen bubbel. Maar met liefde ligt dit anders!

Wat weten jullie over liefde en compassie? Is jullie dit op de esoterische manier verteld? Al vele jaren hebben wij jullie en de gasten van deze show (Healing Wednesday), verteld over het Veld.

Liefde leeft in het Veld en het kan op grote afstand op deze wereld overgebracht worden. Als jullie innig van iemand houden en je voorstellen dat die person die liefde ontvangen, zal dit ook zo zijn.

Dit is esoterie op zijn best. Het vertelt jullie ook dat dit ding dat jullie liefde noemen, multidimensionaal is.

Het is meer dan een emotie, lieve mensen, liefde kan een zeer groot effect hebben op gezondheid en balans.

En zo is het,

— Kryon van de Magnetische Dienst