Kryon nieuwsbrief – Nieuwe gereedschappen en processen zijn nu voor jullie beschikbaar!

Kryon nieuwsbrief

16 september 2022
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Nieuwe gereedschappen en processen zijn nu voor jullie beschikbaar!

Groetjes Henk,

Gedurende het afgelopen jaar, of langer, heb ik jullie instructies gegeven en geholpen om jullie naar een plaats te leiden waarvan ik hoop dat jullie bereid zijn om met mij mee te gaan. Het is een uitgangspunt van liefde, dat deze energie die jullie nu op deze planeet is gegeven, zelfs tussen alles wat jullie ervaren, uitzonderlijk speciaal en bekrachtigend is.

Deze specifieke energie zal tegen degenen die esoterisch ingesteld zijn zeggen dat het anders is. We hebben de verschillen eerder uitgelegd, vooral voor degenen die het helende werk doen, die werken met energiemedicijnen en in het algemeen, esoterische processen.

En we hebben jullie verteld dat de energie hier toeneemt. Het is bijna alsof er nu meer licht is, dus je kunt nu meer dingen doen. Er worden nieuwe hulpmiddelen gegeven aan al diegenen die gevestigde genezers op de planeet zijn, nieuwe processen.

Er zijn velen die beginnen te melden dat het proces dat ze jarenlang hebben gebruikt om mensen te helpen zichzelf begint te verbeteren, bijna vanzelf, terwijl ze dezelfde dingen doen en verbazingwekkende resultaten behalen.

Jaren geleden, toen deze energie begon, vertelden we jullie dat sommigen het gevoel hadden dat ze niet echt ergens kwamen, en dat ze het daardoor eigenlijk slechter deden. En toen gaven wij jullie het uitgangspunt om af te stemmen op een nieuw station, bijna alsof de uitzending was overgeschakeld naar een nieuw station en het oude station uit de lucht ging.

Zo voelde het voor velen van jullie. Zo voelt het nu voor zovelen op de planeet die zich misschien zo in contact voelden met de manier waarop de dingen waren, en nu zijn ze anders.

Dat zijn degenen die we willen bereiken, om ze te laten zien dat je zelf, zonder enige hulp, iets kunt doen. En het heeft te maken met bewustzijn, liefde, mededogen, geloof, toewijding.

Staan jullie iets toe dat nog niet eerder is gedaan, waarvan sommigen van jullie misschien is verteld dat het niet kan? Staan jullie dat toe in deze nieuwe energie?

En zo is het,

— Kryon van de Magnetische Dienst