Kryon nieuwsbrief – Onze ziel is een deel van de Creatieve Bron van het Universum.

Kryon nieuwsbrief

9 oktober 2021
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Onze ziel is een deel van de Creatieve Bron van het Universum.

Groeten Henk,

Hoeveel van jullie zijn je ervan bewust dat alle mensen het potentieel hebben voor wat ik zelf-channelen noem. Er is jullie verteld dat jullie naar de dokter gaan en een recept krijgen en een pil, of dat jullie naar iemand gaan voor advies om de dingen te krijgen die jullie nodig hebben. Jullie krijgen de lijstjes die jullie nodig hebben en dan activeren jullie die lijst en doen dit en dat en wachten dan! Dit is een lineaire houding, een lineaire manier, een lineair proces, want dit is alles wat jullie ooit hebben geweten en gekend. Jullie zijn hiermee opgegroeid en dit is jullie realiteit geweest. De leraren van nu brengen jullie nu informatie die juist dit vertelt over wat er altijd binnenin jullie is geweest en wat jullie kunnen noemen wat jullie willen. Wij zeggen innerlijk aangeborene, Hoger Zelf….al die dingen die deel uitmaken van jullie multidimensionale zelven….zij zijn daar altijd geweest! Zij zijn verantwoordelijk voor spontane genezing, de magie die jullie hebben gezien en waar jullie naar verlangen en waarvan jullie zeggen: “Als ik dat toch eens had. Wat kan ik doen om dat te krijgen. Laat ik een ander boek pakken. Laat ik een ander proces nemen. Laat ik nog een pil nemen!” Het zit gewoon voor jullie en kijkt jullie aan en zegt: “Waarom proberen jullie mij niet?” Jullie zijn het zelf….het is jullie gezicht in de spiegel met een multidimensionale glimlach op je gezicht dat vraagt: “Ben je er nu eindelijk klaar voor?”

Dit is de waarheid! Er is zoveel meer aan jullie dan sommigen van jullie ooit is verteld!

Wat is jullie geloofssysteem? Hoeveel geloofssystemen brachten dingen die niet (geheel) geaccepteerd werden, die zeiden dat jullie God zijn? Blasfemie natuurlijk, want dat is jullie zo verteld. Wat als dit vonken van de waarheid zijn? Als jullie ziel een deel is van de Creatieve Bron maakte God jullie ziel. Niet apart van God maar een deel van God! Jullie ziel is een deel van de Creatieve Bron van het Universum en daarom zijn jullie een deel van God. Wat te denken van het woord “Namaste”? Wat betekent dit? Hebben jullie daar ooit over nagedacht? De God in mij ontmoet de God in jou en de God in jou groet de God in mij! Dit was de begroeting van de Ouden. Hebben jullie er ooit over nagedacht wat dit betekent. Over welke God hadden zij het? Hadden zij het over een menselijke God met een huid of zo in een land dat ver weg was? Nee, wij spreken hier van de Creatieve God. Degenen die jullie als God kennen, als jullie dit woord willen gebruiken. Spirit! Jullie zijn altijd een deel van de kosmos geweest….altijd!

Wij hebben jullie verteld dat de ziel eeuwig is. Er zijn heel wat geloofssystemen op de planeet die dit ontkennen. Zij zeggen: Wel, je hebt wel een ziel maar die krijg je als je wordt geboren en vanaf dat moment heb je dus een ziel…..in plaats van dat die ziel er altijd al was, en als dit zo is wat heeft die ziel dan gedaan sinds hij was geschapen? Toen zeiden wij dat hij nooit was geschapen, net zoals God nooit is geschapen. Hij was er gewoon altijd, en zou er dan gewoon alleen maar komen bij jullie geboorte? Is er misschien een groter plan?

Wat als jullie met deze ziel al vaker op deze planeet zijn geweest, en misschien wel op andere planeten? Misschien zelfs wel in andere Universums. Als jullie altijd een ziel hebben gehad, lieve mensen, zijn jullie immens groot. Hoe past dit bij het nu, zouden jullie kunnen zeggen. “Hoe past dit bij mijn leven? Kryon, zoals ik hier zit in deze moeilijke tijden?” Ik zal dit zeggen: Als jullie willen beginnen te begrijpen dat er een evolutie gaande is in jullie bewustzijn….als jullie dit willen herkennen – misschien, heel misschien – dan hangt dat van jullie af. Of gaan jullie hier vandaan in de wetenschap dat dit bij jullie past….en gaan jullie tegen je eigen cellen affirmeren: “Ik voel mijn eigen multidimensionaliteit en daarom begin ik te zien wat ik kan doen!”

Zijn jullie werkelijk verstrengeld met je cellulaire structuur? Dit betekent dat jullie bewustzijn niet apart staat van je lichaam. Jullie hele cultuur heeft jullie altijd verteld dat jullie geen enkele invloed hebben op je lichaam. Jullie zitten gewoon en kijken naar wat het ook moge doen. Jullie weten dat ik gelijk heb. Vanaf jullie geboorte is jullie iets verteld dat iets pijn doet, en jullie gaan er vandaan. Jullie weten niet wat te doen en gaan naar een plaats waar men een pil heeft om dit te corrigeren. Jullie zeggen niet “IK beschadig” maar “Het doet pijn.” Jullie zeggen: “Mijn hand doet pijn” in plaats van “Ik doe pijn!” Op een multidimensionale manier zijn jullie elke cel in je lichaam. Allemaal!

Jullie zijn het slijk der Aarde. Wisten jullie dit?

Jullie zijn zo groot dat jullie ziel alles omvat wat IS! Jullie zijn een deel van de Aarde in de volle betekenis hiervan.

— Kryon van de Magnetische Dienst