Kryon nieuwsbrief: Oud bewustzijn ontwikkelt zich naar Nieuw Denken

Kryon nieuwsbrief

21 augustus 2021
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Oud bewustzijn ontwikkelt zich naar Nieuw Denken

Groeten Henk,

Jullie zitten hier in deze moderne tijd met al jullie technologie. Een van de dingen die jullie je wel of niet realiseren is dat technologie pas een paar tientallen jaren bij jullie is.

De mogelijkheid om het weer te zien zoals jullie dit zien, het te voorspellen, te weten, hebben jullie pas korte tijd. Als er dus cycli waren, misschien zelfs van het weer, die 200 of 300 jaar geleden waren, zouden jullie je hiervan niet bewust zijn.

Behalve als jullie zouden kijken naar de archieven van misschien de Inheemsen van 200 tot 300 jaar geleden. Als jullie dit zouden doen, zouden jullie iets opzienbarends zien.

Laten wij naar een van die groepen kijken, misschien de meest populaire groep, de Maya’s.

Hun archieven waren archieven over de sterren en zij hadden formules en waren zeer goed in wiskunde en het bijhouden van cycli. Wat zij zagen aankomen ging verder dan de meesten die waar dan ook naar de sterren keken.

Zij zagen iets dat werkelijk verbazingwekkend was….de schommeling van de Aarde!

Degenen die naar de sterren staarden, sloegen de gegevens op in hun observatoriums en zij moesten wel zien dat de bewegingen van de sterren aangaven dat deze planeet een schommeling vertoonde die 26.000 jaar duurde, en zij schreven dit op.

Zij zeiden dat de start en het einde van deze schommeling, met andere woorden het beginpunt van waaraf werd gemeten, snel weer zou komen. Zij refereerden aan 2012 wat het begin zou zijn van de volgende 26.000-jarige cyclus.

Jullie weten nu wat 2012 is. De Maya’s zeiden ook dat dit een heel andere tijd zou zijn. Het zou zo anders zijn dat zij een nieuwe kalender nodig zouden hebben.

De enige die zij hadden was alleen maar voldoende voor 5.000 jaren en die stopte, zodat zij een andere op de muur moesten aanbrengen, als jullie deze uitdrukking willen gebruiken, omdat die een tijd van na de schommeling zou aangeven waarin de schommeling opnieuw zou zijn begonnen.

In die tijd, zeiden zij in hun voorspellingen, zou er een verandering plaatsvinden in het menselijk bewustzijn.

Dit komt van de Maya’s. Dit komt van de voorouders van hun voorouders. Wisten jullie dit?

En zo is het.

— Kryon van de Magnetische Dienst