Kryon nieuwsbrief – Schijn je Licht van binnenuit!

Kryon nieuwsbrief

3 december 2022
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Schijn je Licht van binnenuit!

Groeten Henk,

Ik zal je dit voorbeeld geven. Laten we doen alsof op deze, de oude manier om het te doen, een goede manier tot nu toe, de enige manier waarop je licht stuurt, het zo is dat ieder van jullie een lichtstaf heeft, en je houdt deze lichtstaf in je hand en de samenhang die je produceert met de groep waarin je zit, laat iedereen die toverstaf van licht hebben.

Nu zijn ze in de samenhang van licht en hebben ze allemaal de toverstaf. Het is mooi; het is krachtig.

Terwijl ze in deze staat mediteren, zien anderen op de planeet en andere groepen dit, en krijgen ze ook die toverstaf.

Dan kunnen ze ineens allemaal hun toverstaf van licht vasthouden.

Dit is het oude paradigma en er is niets mis mee. Er gebeurt nog iets anders, en het is heel lineair. Je kunt het de wet van de afnemende opbrengst noemen of de wet van het omgekeerde kwadraat als je er natuurkunde aan wilt toevoegen.

Hier is het: wanneer je de coherentie en de meditatie stopt, verdwijnen de toverstokken.

Daar is niets mis mee.

* * *

Maar wat als je die ervaring zou kunnen verbeteren met een ander paradigma? Een complete verandering, en toch is het hetzelfde. Het is echter een beetje niet-lineair, het is multidimensionaal. Ik zal het je nu geven.

De persoon die de toverstok vasthoudt, zegt: “Laat mij deze toverstok zijn.” Dan wordt je in jezelf de toverstaf.

Nu is er hier iets anders.

In plaats van dat je een toverstaf vasthoudt die een stuk gereedschap is dat je hier en daar kunt gebruiken zodat anderen het kunnen hebben, zodat anderen het kunnen zien, komt er uiteindelijk  een moment waarop je het gereedschap neerlegt.

Maar als je het in jezelf stopt, luister dan, het is voor altijd! Het gaat in je DNA, in je cellulaire structuur, in je bewustzijn, en je wordt het licht. Je deelt dat met de anderen om je heen in die groep, dus elk van hen heeft de mogelijkheid om de toverstok te dragen of de toverstaf te worden.

De toverstaf kan niet worden opgeborgen, want nu blijft hij daar. Tot hun laatste ademtocht blijft het daar. Het licht erin wordt gecreëerd.

“Wees de toverstaf”, is de meditatie. “Het licht naar binnen halen”, is de meditatie. Je houdt het niet langer alleen maar vast.

Het is te doen, dierbaren. Probeer het eens. Jullie zullen het zien.

En zo is het,

— Kryon van de Magnetische Dienst