Kryon nieuwsbrief – Stap in het Licht met een Hoger Bewustzijn

Kryon nieuwsbrief

22 april 2022
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Stap in het Licht met een Hoger Bewustzijn

Groeten Henk,

Laten wij nu eens even kijken naar wat jullie hebben voorspeld. Op een bepaald niveau zagen jullie dit want jullie voorspelden in jullie geschriften over het jaar 2000 dat er oorlogen zouden zijn en misschien een of ander Armageddon. Er zou iets vreselijks en afschuwelijks gebeuren en dat zou de planeet voor altijd veranderen. Dat was jullie profetie en vele van jullie films lieten dit ook zien. Opmerkelijk!

Jullie zouden jezelf op de een of andere manier vernietigen, of de Aarde zou jullie vernietigen. Het was allemaal te zien in wat jullie verwachtten. Jullie films laten jullie nog steeds een verwachting van de oude energie zien. Er zijn maar heel weinig films waarin mensen opgewonden raken van een geweldige toekomst (Kryon lacht) omdat het de menselijke natuur van dit moment is om aangetrokken te worden door hel en verdoemenis, door angst en horror en dit is dan ook wat jullie zien.

Maar dit is niet wat jullie gaan krijgen want jullie zijn een tijdje geleden het ijkpunt van bewustzijn gepasseerd. Nu zijn er mensen die zeggen dat hier geen bewijs van is en toch hebben wij jullie vrede na vrede na vrede gegeven om naar te kijken…naar de opmerkelijke dingen die jullie hebben besloten en die in duizenden jaren niet zijn gebeurd over hoe men elkaar behandelt….over jullie verwachtingen van de manier waarop jullie elkaar behandelen.

Wat gebeurt er als een land besluit om een ander land binnen te vallen? Laten wij het daar eens over hebben. In het verleden was het een “wanneer dan?”-ervaring. Het werd absoluut verwacht. Dit deden jullie! Jullie kwamen ook samen  voor een picknick en keken toe hoe mensen werden onthoofd. (Kryon lacht) Dit gebeurt ook niet meer. Er is iets veranderd. Als nu een land een ander land binnenvalt kijkt de hele wereld toe en wat er in een oudere tijd werd verwacht wordt nu niet meer verwacht en er zullen reacties zijn, grote reacties op een concept van de oude energie dat vertelt over het ene land dat het andere wil hebben. Dit was het oude concept. Daar ging het veroveren allemaal over. Deze planeet was vol van golven van veroveraars. Ga maar kijken….jullie kennen hun namen. Ook dit stopte. Zie je, er is al een bewustzijnsverhoging op deze planeet geweest die jullie naar vandaag bracht!

Wat gebeurt er morgen?

Wij zullen het daar later in de Cirkel van Twaalf over hebben, maar de timing en de golven van verandering zijn hier al. De cyclus waarover wij spreken is een cyclus die niet van deze planeet is. Het is een cyclus die wij in de melkwegstelsel hebben gezien over bewustzijnsverhogingen van planeet na planeet. Als zij een beslissingspunt bereiken, nemen sommigen een beslissing en anderen niet en bij hun blijft het gewoon zoals de geschiedenis was. Stel je jullie planeet voor als die nooit veel veranderd zou zijn en wat er in het verleden gebeurde zou ook in de toekomst gebeuren zonder enige kans dat het beter wordt.

Als dit het geval is, waarom is er nu dan zoveel zorg voor individuen? Dit is nooit eerder zo geweest.

Lieve mensen, let op wat jullie nu doen. Leiders, ik spreek nu tegen jullie: Kijk heel goed naar hetgeen jullie doen. Is het een oud bewustzijn van waar jullie toen in staat waren om te doen in de afgelopen honderden jaren, of is het iets wat de mensen niet zullen tolereren? Wees voorzichtig want dit zijn nieuwe tijden en er komt meer licht. Leiders, als jullie de verkeerde dingen doen, dingen die niet van compassie en van hoger bewustzijn getuigen, zullen jullie niet langer meer leiders zijn.

En zo is het.

— Kryon van de Magnetische Dienst