Kryon nieuwsbrief – Stel je een toekomst bewustzijn van Bewustzijn voor.

Kryon nieuwsbrief

2 oktober 2022
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Stel je een toekomst bewustzijn van Bewustzijn voor.

Groeten Henk,

Je wordt geconfronteerd met een verbluffend mooie energie en toch realiseer je het je misschien niet.

Om van donker naar licht te komen, zijn er diepgaande overgangen. Wat je weet van het leven op de planeet is dat de overgang moeilijk kan zijn, vooral als je van een donkere energie naar een lichtere gaat.

Er zijn mensen in het duister die tot de dood zullen vechten om te voorkomen dat ze veranderen. Het is voor hen een manier van leven en een manier van controle.

Lieve mensen, deze Aarde-transitie vindt inderdaad plaats. De snelheid ervan duurt slechts zo lang als jullie besluiten.

Vrije keuze op de planeet zal de timing bepalen. Je bevindt je nu in een belangrijke tijd van verandering en je bent het net begonnen in te zien.

Er zal een tijd komen, letterlijk, waarin je kunt zeggen: “De zon is doorgekomen; licht heeft gewonnen.”

Dit betekent niet dat de hele planeet verlicht is geworden. In plaats daarvan krijg je een planeet die er anders over denkt. Het zal een paradigma van bestaan ​​zijn dat meer gebaseerd is op de fundamentele waarheid van wat een oude ziel zou weten, in tegenstelling tot wat een beginneling op de planeet zou weten.

Het is een nieuw paradigma gebaseerd op de concepten van een veranderende menselijke natuur…een rijping en her-balanceren van het bewustzijn – en het zal er heel anders uitzien.

Hoe denk je dat het toekomstige praktische leven van een Oude Ziel eruit zou kunnen zien? Hoe zou het anders zijn dan wat je nu doet?

En zo is het,

— Kryon van de Magnetische Dienst