Kryon nieuwsbrief – Velen verwachten hen, maar zij verwachten niet het bewustzijn dat zij zullen hebben. Kryon

Kryon nieuwsbrief

4 december 2022
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Velen verwachten hen, maar zij verwachten niet het bewustzijn dat zij zullen hebben. Kryon

Groetjes Henk,

Weet je wat er vandaag zou gebeuren als een voertuig van welke aard dan ook of welke vorm of energie dan ook zou besluiten om op het gazon van het Witte Huis te landen?

Moet ik je vertellen wat er zou gebeuren? Jij bent gevaarlijk. Je bent niet klaar. Er zal een tijd komen dat een hoger bewustzijn van de mensheid ze daadwerkelijk zal verwachten.

Wanneer sommigen van jullie de slaapliedjes van jullie Sterrenmoeders beginnen te horen en te onthouden, en jullie de realiteit onderkennen van wat ik jullie net heb verteld, zullen ze komen.

Wanneer de liefde die in de schepping van een menselijke ziel “gemaakt naar het beeld van de Schepper” is gegaan, door de mensheid als waarheid wordt gezien… zullen ze komen.

Zo boven zo beneden. Je bent op dit moment beneden en je zult een tijd hebben waarin je versmelt met dat wat boven is. Als dat gebeurt, kun je het verschil niet eens zien.

Dat is de belofte van wat er op de planeet komt. Niet nu, niet over honderd jaar, maar het komt eraan.

Het verschil tussen nu en over honderd jaar zal verbazingwekkend zijn, en het zullen niet alleen hightech uitvindingen zijn. In plaats daarvan zal dit het resultaat zijn van een hoog bewustzijn, en er is een groot verschil. Dat is wat we leren.

***

Ik kwam hier in 1989. Ik was hier toen de precessie van de equinoxen in volle gang was, heel goed wetende dat er in het veld het potentieel was dat jullie jezelf niet zou den vernietigen, zoals jullie geschriften zeiden dat zou gebeuren, zoals de profeten van weleer jullie ook vertelden.

Jullie hebben jezelf niet vernietigd, en dat, dierbaren, laat zien dat er een klein beetje grootsheid en volwassenheid is dat jullie hier hebben opgedaan, en daarom ben ik hier, en daarom zijn de Sterrenzaden hier.

Wil je weten wat de Sterrenzaden werkelijk zijn? Ze zijn allemaal van jou. Het is tijd om het potentieel te begrijpen.

Zou ik gelijk kunnen hebben? Zou je echt van een andere plaats dan hier kunnen komen?

Om deze redenen ben ik verliefd op de mensheid. De liefde van een ouder bloeit nog meer op en wordt versneld door een kind te zien opgroeien tot een volwassene en ineens zelfbewustzijn te hebben en aan de ontdekkingsreis te beginnen.

Wie ben ik? Hoe ben ik hier eigenlijk gekomen? En wat is het volgende?

Die vragen smeken om antwoorden, en die antwoorden zullen de nieuwe, geopenbaarde Waarheid zijn.

Groeten Henk,

En zo is het,

— Kryon van de Magnetische Dienst