Kryon nieuwsbrief – Vijf in een cirkel – welke ben jij?

Kryon nieuwsbrief

16 juli 2022

Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Vijf in een cirkel – welke ben jij?

Hallo Henk,

Wij zijn er klaar voor om nog meer mooie vragen uit onze gemeenschap te delen.

Deze vraag kwam van Serena uit Roemenië. “Kryon spreekt keer op keer over genezers, lezers, begeleiders, Lichtwerkers, enz. Ik ben geen van hen. Ik ben gewoon een normaal menselijk wezen, en mijn leven is zo klein, zo normaal. Is er een plaats voor iemand zoals ik in de Cirkel van Twaalf?”

Serena, je bent net als 99% van ons allemaal. Kryon gaf in 2016 een channeling in Arizona genaamd Vijf in een Cirkel. Ik wil er graag over praten, en ik hoop dat jij er iets aan hebt.

Deze channeling beschreef de vijf soorten spirituele categorieën waarin de meeste mensen zich bevinden. Het is een cirkel omdat er geen hiërarchie is in de categorieën. Geen enkele categorie is beter dan de andere. Sommige zijn eigenlijk een samensmelting van verschillende categorieën, maar het is leuk om de vijf basiscategorieën in hun puurste vorm te zien, en het zal je vraag helpen beantwoorden.

Een categorie was voor degenen die gefocust zijn op wat ze denken dat ze komen doen. Ze hebben een missie. Een andere groep zijn de auteurs, genezers en sprekersgroep zoals die waarnaar jij in jouw vraag verwees.

Een andere categorie was voor degenen die er gewoon van houden om uren en dagen te mediteren. Dit zijn de gebedsstrijders die erg behulpzaam zijn voor de planeet en daar goed in zijn.

Nog een andere categorie was vormen degenen die zich speciaal verbonden voelen met de Aarde, wat ik de boomknuffelaars noem. En ten slotte zijn er die de ankers worden genoemd. Dit zijn degenen die de anderen in de eerste vier categorieën verankeren, de Lichtwerkers die ons allemaal helpen.

Dus, van deze vijf, bevat slechts één categorie genezers, lezers en begeleiders.

Het grootste deel van de planeet is gevuld met degenen die krachtig zijn in bidden en mediteren, of ze zijn de ankers voor al degenen die hier zijn. Het grootste deel van de planeet, kan ik je zeggen, is  net als jij, leeft op een eenvoudige manier, waar ze naar hun werk gaan, thuiskomen om bij familie te zijn en ernaar uitkijken om tijd met vrienden door te brengen. Overal waar deze ankers komen, verspreiden ze mededogen.

Zovelen die nu lezen, degenen die stilzwijgend alle anderen steunen, vooral ik, maken een verschil. De ankers zijn degenen die op afstand van ons houden. Ik voel het. Dit zijn inderdaad de Lichtwerkers.

Dus, Serena, je bent een Lichtwerker, zelfs als je het niet wist, en je hoort hier bij ons allemaal. Eerlijk.

Je bent geweldig. Je bent geweldig. Je bent groter dan wat je ooit is verteld. Ik weet niet zeker of iemand je dat ooit heeft verteld, maar we zeggen je dat je veel groter bent dan wat je werd verteld.

Je ziel is eeuwig. Hij had geen begin en geen einde.

Zegeningen, Lee.

— Kryon van de Magnetische Dienst