Kryon nieuwsbrief – Waarom Lichtwerkers ons helpen bij zelfheling

Kryon nieuwsbrief

25 maart 2022
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Waarom Lichtwerkers ons helpen bij zelfheling

Groeten Henk,

Wij vinden het echt heerlijk om vragen te beantwoorden die wij vanaf de hele planeet ontvangen. Deze vraag komt van Donna in Massachusetts, U.S.

“Kryon vertelt ons dat wij de macht hebben om onszelf te helen. Toch hebben wij bij de Cirkel van Twaalf helers die ons bijstaan. Elke week is er een andere heler die ons helpt te helen. Ik wil geloven dat ik mijzelf kan helen, maar ik ga dan naar een heler in de hoop dat die mij kan genezen! Maak dit mijn geloof om mijzelf te helen zwakker? Kunnen wij onszelf helen? En als dit zo is, waarom halen jullie er dan helers bij?”

Donna, ik zat al te wachten op deze vraag omdat ik voelde dat die zou gaan komen en ik weet dat velen het antwoord hierop nodig hebben.

Vraag aan degenen die proberen zichzelf te genezen….lukt dit een beetje? Hoe gaat het met zelf-helen? Zijn jullie in staat om spontane genezing te scheppen en geheeld weg te lopen?

Voor de meesten van ons is het antwoord Nee. In plaats daarvan zou ik willen zeggen dat wij aan de puzzel werken. Dat is wat wij doen. En dit geldt ook helemaal voor mij!

Kryon heeft ons Heling Woensdag gegeven zodat lichtwerkers over de hele wereld een gereedschap kunnen zien en hebben waar zij zich misschien toe aangetrokken voelen. Dit helpt voor nu, totdat zij op de plaats van volledig meesterschap komen waar zij tegen zichzelf kunnen spreken en geheeld weer kunnen weglopen.

Sommigen van de duizenden lichtwerkers waartegen ik nu spreek kunnen feitelijk zichzelf genezen en velen hebben dit al jarenlang gedaan. Anderen zijn het nu aan het leren, en daar wil ik mijzelf bij scharen!.

Wij presenteren heler na heler in de wetenschap dat een of twee van hen jullie kan aanspreken en hun proces bij jullie kan passen. Dan zullen jullie zeggen: “Hier heb ik op gewacht. Dit past bij mij!” Het is zo individueel!

Welke heler heeft gelijk? He, dat is net als vragen welke kleur de beste is. Of: Welk eten smaakt voor iedereen het best? Dat antwoord bestaat niet omdat wij allemaal absoluut uniek zijn en spectaculair verschillend. Wij hebben allemaal verschillende ideeën en dingen die wij leuk vinden.

Heling Woensdag eert dit feit en zal doorgaan met het presenteren van gasten die misschien iets voor jullie hebben. Er kan een tijd komen waarin wij alles weg kunnen jagen dat in ons lichaam ongepast is.

Totdat wij op die plaats zijn hebben wij enkele gereedschappen nodig om ons te helpen.

En zo is het, 

— Kryon van de Magnetische Dienst