Kryon nieuwsbrief – Waarom lichtwerkers ons helpen om zelfgenezing te leren

Kryon nieuwsbrief

12 augustus 2022
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Waarom lichtwerkers ons helpen om zelfgenezing te leren

Hallo Henk,

We vinden het echt leuk om de vragen te beantwoorden die we van over de hele planeet krijgen. Deze vraag komt van Donna in Massachusetts, VS.

“Kryon vertelt ons dat we de kracht hebben om onszelf te genezen, maar in de Cirkel van Twaalf Meditaties hebben we genezers die ons helpen. Elke week wordt er een andere genezer uitgelicht om ons te helpen genezen. Ik wil geloven dat ik mezelf kan genezen, maar ik ga naar beoefenaars in de hoop dat ze me genezen.

Neemt dat mijn geloof in zelfgenezing weg? Kunnen we onszelf genezen? En zo ja, waarom laat je ons genezers zien?”

Donna, ik wachtte op deze vraag omdat ik hem voelde aankomen, en ik weet dat velen dit antwoord moeten horen.

Vraag, voor degenen onder jullie die proberen jezelf te genezen, hoe gaat het met je? Hoe gaat het met zelfgenezing? Ben je in staat om spontane remissie te scheppen en gewoon genezen weg te lopen?

Voor de meesten van ons is het antwoord nee. In plaats daarvan zou ik zeggen dat we aan de puzzel werken. Dat is wat we doen. Ik ben daar volledig bij betrokken.

Kryon heeft ons Healing Wednesday gegeven, zodat Lichtwerkers over de hele wereld een hulpmiddel kunnen hebben en zien waarmee ze verband kunnen houden. Dit helpt voor nu, totdat ze de plaats van volledige beheersing bereiken, waar ze tegen zichzelf kunnen praten en genezen en dan weglopen.

Enkele van de duizenden lichtwerkers waar ik nu mee praat, kunnen zichzelf genezen, en velen doen het al jaren. Anderen leren het nu pas. Ik zou mezelf daarin betrekken.

We presenteren genezer na genezer in de wetenschap dat een of twee van jullie daar betrekking op kunnen hebben en dat hun processen op u betrekking kunnen hebben. En je zult zeggen: “Ik heb hier op gewacht. Dit heeft betrekking op mij.” Het is dus individueel. Welke genezer heeft gelijk? Hé, dat is hetzelfde als vragen: “Welke kleur is het beste?” Of “Welk eten smaakt het beste voor iedereen?” Dat antwoord bestaat niet omdat we allemaal absoluut uniek en spectaculair anders zijn. We hebben allemaal verschillende ideeën en voorkeuren.

Healing Wednesday eert dit feit en zal gasten blijven presenteren die misschien iets voor jou hebben. Er kan een tijd komen waarin we allemaal alles in ons lichaam kunnen wegjagen dat ongepast is. Totdat we die plek bereiken, hebben we wat hulpmiddelen nodig om ons te helpen.

zegeningen,

— Kryon van de Magnetische Dienst