Kryon nieuwsbrief – Wat doet Spirit voor jou?

Kryon nieuwsbrief

9 oktober 2022
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Wat doet Spirit voor jou?

 Groetjes Henk,

Van de grootste tot de kleinste waarnemingen, jouw keuze om te accepteren of af te wijzen is het geschenk van dualiteit voor jou op deze planeet, en Spirit zal nooit deze vrijheid die je hebt aanraken.

Wat Spirit voor je doet, en met je is, is een toelating van wat jij beslist.

Je kunt waarheid of welwillendheid gemakkelijk stoppen met angst of ongeloof. Je hebt altijd de controle.

Hier is een vraag die voor dit moment diepgaand is: Sta je jezelf toe om de groep om je heen een moment in je leven te voelen stromen?

Gaat het buiten je geloof, lieve mensen, om te denken dat er hier mensen zijn die je niet kunt zien, die verder gaan dan wat je denkt dat fysiek mogelijk is? Gaat het ook verder dan je overtuiging om te denken dat er natuurkunde is die “weten” of bewustzijn heeft? Weet je misschien nog niet alles?

De doos waarin de meeste mensen zich bevinden, is er een van bescherming. Je gelooft in wat je is verteld en je kijkt ook naar wat er in het verleden is gebeurd. Die twee dingen worden dan jouw realiteit en bepalen wat je van de toekomst verwacht.

Waar, in die doos van geloof, is de toelating voor de schoonheid van God, die verder gaat dan wat je is verteld?

Denk jij dat het mogelijk is dat wanneer je in de kast klimt en de deur sluit, er biljoenen van ons zijn die jouw naam en situatie kennen? Misschien ben je in de kast geklommen om te huilen en alleen te zijn, maar heb je geen idee wie er echt is.

De laatste keer dat ik voor Menselijke Wezens zat, hield ik een pleidooi: Zet het humanisme dat je hebt even opzij alsof je van een andere planeet komt en je zojuist deze lering bent tegengekomen.

Doe alsof je nergens op Aarde bij betrokken bent en observeer gewoon. Dit creëert in jou een compleet en totaal gebrek aan vooringenomenheid ten opzichte van alles wat je ervaart.

Ik ben Kryon, verliefd op de mensheid en met een goede reden.

En zo is het,

— Kryon van de Magnetische Dienst