Kryon nieuwsbrief – Wat is de Waarheid en wat is echt?


Kryon nieuwsbrief

30 December 2022
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Wat is de Waarheid en wat is echt?

Groeten Henk,

Er zijn mensen die blijven zeggen dat channelen iets vreemds is. Het past niet in datgene waarvan je hebt geleerd dat het de waarheid zou kunnen zijn. Dus roept de vraag op: “Wat is de waarheid en wat is echt?”

Ik ben de magnetische meester. Ik ontmoette mijn partner op deze planeet door zijn vrije keuze 26 jaar geleden. Hij heeft je vaak verteld over dit verhaal over hoe we elkaar ontmoetten en over zijn onwil om te geloven dat ik echt was.

Hij heeft je misschien verteld over de eerste keer dat hij alleen in het donker was en toen hij voor het eerst in de stoel zat en zei: “Als je daar bent, laat het me dan zien!”

Op dat moment waren zijn gelaat, zijn hersenen, zijn hart en zijn pijnappelklier allemaal gesynchroniseerd en vroegen ze om een teken. De ingenieur was geen gelovige, maar hij toonde interesse om te “weten”.

Dit gaf mij toestemming om in zijn waarneming te komen, maar wat hij kreeg had hij niet verwacht. Want toen hij “in de stoel zat”, huilde hij. Het was emotie die in hem opwelde en de tranen rolden over wangen en hij stuiterde onmiddellijk uit de stoel!

Hij was boos! Hij vond het niet leuk! “Het was een vorm van controle”, zei hij. Hij had niet gevraagd om enige emotie te voelen, maar het moest zo zijn. Dus hij deed het opnieuw, en opnieuw, en de reden is dat de ingenieur, de pseudowetenschapper in hem, een oorzaak-en-gevolg relatie kreeg die hij niet kon verklaren – dus deed hij het opnieuw.

Er waren geen woorden, geen berichten, geen advies, alleen emotie.

Dierbaren, dit is wanneer zijn hart oplichtte en toen hij zich verbond met dat wat zijn echte persoonlijkheid was.

Dit is wanneer we in staat waren om uit zijn hoofd te komen en naar zijn hart te kijken.

Het duurde jaren voordat hij begreep wat er gebeurde en zich er prettig bij voelde, en eindelijk besefte dat het met jullie moest worden gedeeld.

En zo is het,

Kryon van de Magnetische Dienst