Kryon nieuwsbrief: Wat schiep het leven op deze planeet?

Kryon nieuwsbrief

19 maart 2022
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Wat schiep het leven op deze planeet?

Groeten Henk,

Zelfs het begin van jullie Universum (als jullie het zo willen noemen) had iets speciaals. Het was geen materie die uit het niets werd geschapen, lieve mensen.

Het was materie die er altijd al was, die uitbreidde, of explodeerde naar een dimensionaliteit die jullie kennen, vandaag, als jullie Universum. En dat nog verder uitbreidde tot wat jullie nu vandaag aan de hemel zien.

De expansie werd langzaamaan een hoeveelheid aan melkwegstelsels. De melkwegstelsels veranderden een beetje, en dan, door de tijd heen, veranderde de materie, die eerst rondzweefde, door afkoeling en veranderde na miljarden jaren.

In deze miljarden jaren (en dit is het belangrijke deel) begonnen de processen die het leven op jullie planeet schiepen, dit ook op vele andere planeten te doen.

Al het leven is op een natuurlijke manier geschapen vanuit die processen en de elementen die jullie elke dag zien. Dezelfde tabel van elementen (plus of min degene die jullie nog niet hebben ontdekt) zijn overal elders in jullie melkwegstelsel aanwezig.

Dezelfde dingen die het leven op jullie Aarde schiepen, schiepen overal leven. Jullie hebben dit gemeen met alle sterren en planeten. De elementen zijn hetzelfde en de wetenschappelijke energiereacties zijn hetzelfde.

Als jullie hen samenvoegen met zonnen van dezelfde grootte, zwaartekracht, atmosferische veranderingen, en water, zouden jullie…..vele Aardes en leven krijgen. Hoe zou het anders kunnen, zou je kunnen zeggen. Hoe zouden jullie naar de sterren kunnen kijken en zeggen dat jullie totaal en compleet alleen zijn omdat er nog nooit iemand was die “hallo” zei?

Dat is een algemene theorie: “Omdat er nog nooit iemand “hallo” heeft gezegd, bestaan zij ook niet! Dit is een theorie die werd aangehangen door enkele zeer intelligente mensen. Er is een reden, lieve mensen, dat zij nog geen “hallo” hebben gezegd. Zij zijn daar, lieve mensen.

Langzaam, terwijl het Universum afkoelde en de melkwegstelsels werden gevormd tot wat jullie nu zien, begonnen de sterren en de planeten zich te ontwikkelen en binnen dit zich op natuurlijke manier ontwikkelende scenario, begon het schema van het leven – overal!

Om te denken dat het anders ging is tegengesteld aan de natuurlijke manier van dingen die jullie zelfs op Aarde zien

En zo is het, 

— Kryon van de Magnetische Dienst