Kryon nieuwsbrief – Wat vindt Kryon ervan?

Kryon nieuwsbrief

26 februari 2022
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Wat vindt Kryon ervan?

Groeten Henk,

Velen van jullie vragen: “Wat vindt Kryon ervan?” over de dingen die er nu gebeuren, met name  ongelooflijke aantal gebeurtenissen die zich dagelijks ontvouwen in de Oekraïne.

Allereerst gaat mij hart uit naar alle burgers van dit prachtige land. Enkele jaren geleden dronk ik koffie, niet ver van de plaats waar nu de explosies van de oorlog zijn, en aan het verlies van levens dat zich momenteel voordoet.

Ik kan het mij goed herinneren: het was een heerlijk, zonnig weekend in Kiev, waar het feest der onafhankelijkheid van de Sovjets werd gevierd. Nu lijkt het erop dat zij daar weer een hoop opschudding en narigheid hebben. Ik heb diep te doen met deze aardige mensen. Ik heb velen van hen ontmoet.

Kryon heeft het ons vaak verteld: “Twee stappen vooruit en een achteruit!” Dit maakt allemaal deel uit van wat ik op een bepaalde manier verwachtte van een zeer oude energie die feitelijk bang is voor het licht.

Kryon heeft ons ook verteld om hiernaar te kijken: Als het licht zich op de planeet gaat vertonen, zal de oude garde opstaan en proberen om het licht neer te slaan! Je zou dus kunnen zeggen dat alles precies op tijd komt.

Wat de vergoelijking en het “recht praten wat krom is” van de agressors ook zijn, het is teruggaan naar de oude stijl van de voormalige “veroveringsnaties” die onze grootouders en overgrootouders hebben ervaren: “Als ik mijn vlag in jullie aarde kan planten, ben ik de eigenaar van jullie land!”

Vinden jullie niet dat het wat dat betreft een interessante tijd is? Het is alsof de agressors ongelooflijke haast hebben omdat het voor hen NU moet worden gedaan.

Aan de andere kant komt er meer licht op de planeet van degenen die deze dingen willen stoppen met de ongelooflijke hoeveelheid nieuw bewustzijn die zich aan het opbouwen is. Het leiderschap is van een zeer oude garde en vertegenwoordigt de oude tijd op jullie planeet. Herkennen jullie dit?

Intussen wrijft de pers gezamenlijk in de handen en rolt alle horrorachtige “Wat-als-scenario’s” uit die zich zouden kunnen voordoen, alsof zij zich nu werkelijk voordoen. De media is er groots in om de bevolking angst aan te jagen en hen in een angstaanjagende “staat van: “Blijf afgestemd” te laten zijn….24 uur per dag!

Let op zelfs nog meer reclames in deze tijd om ook hiervan volledig gebruik te maken om de kijkers angst aan te jagen. Het is een angstmachine die gemaakt wordt door beroemde mensen, door entertainers en het zijn geen journalisten. Misschien hebben jullie opgemerkt dat zoveel journalisten er perfect uitzien?

HAAL JE NIEUWS VAN HET INTERNET EN LEES HET! GEBRUIK JE EIGEN ONDERSCHEIDINGSVERMOGEN!

De informatie van Kryon over de prachtige toekomst blijft volledig intact. In deze boodschap is er niets veranderd. De boodschap van Kryon gaat over een aantal jaren en cycli, en niet over deze maand of dit jaar.

Zijn advies blijft hetzelfde: “Houd het Licht hoog en laat anderen je geen angst aanjagen. Stuur LICHT naar degenen die dit nodig hebben, en breng compassievolle handelingen in het veld van de planeet.”

Als jullie het licht aandoen, vertoont het duister zich. Hebben jullie dit gezien? Wat er zo’n 80 jaar geleden gebeurde is onmenselijk en past niet bij het bewustzijn van vandaag. Een prachtige en mooie Aarde zal zich hiervan herstellen. Het is de tijd waar Kryon over sprak en jullie vaak over vertelde.

DE KEUZE.

Jullie kunnen angst hebben of jullie kunnen rechtop staan en licht sturen. Dit is jullie keuze, maar vergis je niet. Dit zijn precies de dingen waar Kryon over sprak….dat OUDE ZIELEN nu heel hard nodig zijn voor het goede!

Wij zijn niet hulpeloos. Wij zijn LICHTWERKERS, en wij brengen licht naar de duisternis….licht dat hier echt wil blijven. Het gevecht tussen licht en donker is er nu!

Geef het de tijd! Het duister heeft geen enkele kans!!!

— Kryon van de Magnetische Dienst