Kryon Nieuwsbrief – We zijn krachtiger dan we denken.

 

Kryon Nieuwsbrief

6 januari 2023
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

We zijn krachtiger dan we denken

Beste Henk,

Laat dit een moment zijn waarop absolute genezing, biologische genezing plaatsvindt. Pijntjes, kwaaltjes, afwijkingen, dingen die niet helemaal kloppen, en ziektes die vervolgens worden weggenomen en verwijderd.

Je weet dat de meesters van weleer dit bij anderen in hun tijd deden, en sommige van die meesters zitten in het publiek.

Wist je dat? Dat kunnen zij nu ook. Daarom zijn ze hier.

Wat dit doet, is dat je hier langer op deze planeet blijft omdat je nodig bent. Begrijp je dit?

Dit is voor jou, en het is niet zo dat je je beter voelt of langer leeft omdat je dat wilt. Dit is zodat je je licht aan anderen kunt laten zien.

Je kunt ze hierover vertellen. “Wat is er met je gebeurd? Had je deze ziekte niet?” En je kunt zeggen: “Ik heb iets gevonden dat je moet weten. We zijn machtiger dan we denken”, en dan kun je verder gaan.

Dit is niet iets dat van enkelen is. Deze aflevering, je voelt je terwijl je in de stoel zit terwijl deze dingen nu gebeuren, is van iedereen, iedereen. Niet alleen degenen die naar dit programma kijken.

Iedereen die het beseft, iedereen die die consensusrealiteit heeft, die zegt dat deze dingen niet mogelijk zijn, kan afwijzen, dat is in jullie getraind. Jij weet beter. Jij ontvangt het. Dit is echt!

Dit is wat ik voor ieder van jullie wil.

Sommigen van jullie zullen zeggen: “En als dit voorbij is, wat gebeurt er dan? Ik vind dit leuk. Mag ik dit nog een keer bekijken?”

Ja, zo vaak als je wilt. Je kunt hier zo vaak zitten als je wilt, en je voelt al deze ongepastheid je lichaam verlaten. Het is ongepast voor iemand die zoveel licht draagt als jij om deze dingen in je lichaam te hebben.

Ik wil dat je voelt dat het van je weg begint te bewegen.

Beste ziekte, lieve ongepastheid, dit is je laatste dag in mijn lichaam. Je hebt me misschien op de een of andere manier formeel gediend, maar nu niet meer omdat deze energie anders is. Ik ben anders. Het is tijd dat je vertrekt. De genezers in dit theater doen dat waarvoor ze gekomen zijn met uitgestrekte armen.

Oh, nu zingen ze jouw naam. Oh mijn God, kun je dit voelen?

Je gaat deze stoel op een andere manier verlaten dan je kwam, maar er is iets anders voor nodig, volledige en totale overgave en het geloof dat je dit verdient. Blijf en verdien dit, blijf en voel dit, blijf en word genezen.

Ik ben Kryon, verliefd op iedereen, op jullie allemaal terwijl jullie blijven, blijven en blijven.

Mooi is het. Wauw.

En zo is het.

Kryon van de Magnetische Dienst