Kryon nieuwsbrief: Wees niet bang om te zitten en van je te laten houden!

Kryon nieuwsbrief

11 juli 2021
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Wees niet bang om te zitten en van je te laten houden!

Hallo Henk,

Kryon beantwoordt jullie vragen…..

Een deel van een ontwikkelende spirituele natuur is dat jullie beginnen te begrijpen dat bewijs van niet-lineaire dingen een veel betere uitleg is voor een multidimensionale Schepper.

Er zijn velen om jullie heen die jullie zullen vertellen dat jullie om God echt te begrijpen en een goede, solide ankering van realiteit moet hebben om je denken “te aarden” over wat God wil. Er zou een doctrine moeten zijn, een boek, regels, een organisatie om aan mee te doen en een sterke, historische profeet om de dingen spiritueel gezien goed te laten werken.

Dit zijn allemaal 3D – lineaire dingen die het bestaan van God lieten werken in een oude energie – Het Sinterklaaseffect: God ziet jullie allen. Je kunt je dus maar beter gedragen! Zelfs met alle dingen die hierbij onzin waren, was dit het beste dat jullie in die tijd hadden, en dit werd herkend door het grootste deel van de mensheid.

Vandaag beginnen miljoenen zielen te ontwaken voor een veel eleganter en prachtiger idee over de realiteit van God de Schepper!

Lieve mensen, daarom is er zoveel gejuich op die ongrijpbare en immense plek die “de andere kant van de sluier” wordt genoemd.

“Kryon, kunnen wij die puzzel over God echt oplossen zonder het anker van de lineaire informatie dat wij zo graag hebben? Hoe kunnen wij dit logisch maken voor onze lineaire geesten?” Ik zal zeggen wat ik in de laatste channeling heb gezegd: Maak je geen zorgen over de details!

Jullie hoeven de innerlijke werking van de schepping van het Universum niet te begrijpen om er deel van uit te maken. Jullie hoeven geen intellectuele kaart van alle spirituele dingen te hebben om te kunnen geloven!

Stap in plaats daarvan in het licht en laat deze dingen zich ontwikkelen – en dat zullen zij ook! Wees niet bang om te zitten en van je te laten houden!

Maar verwacht helaas de onwetendheid van een zeer oude en donkere geschiedenis van jullie die doorgaat om tegen jullie te schreeuwen: “Luister niet naar de channeling! Het is de duivel. Het is een valstrik!”

Het is een nieuwe dag met een nieuwe zich ontwikkelende geweldige relatie met de Schepper. Dit is niet de wereld van jullie vaderen. Durf gewoon te zitten en van je te laten houden! Laat het licht binnen en zie het zelf!

Stel alles wat je wilt ter discussie en voel zelf goed aan wat er allemaal is. Een paar valstrikken!

Als jullie hetgeen je ziet en voelt niet bevalt, of als jullie bang zijn voor die immense liefde die er voor jullie is….kunnen jullie makkelijk weer teruggaan naar dat zeer comfortabele paradigma van een disfunctionele Sinterklaas.

En zo is het.

— Kryon van de Magnetische Dienst